Kirjoitukset avainsanalla ruska

DIY-vinkki! Säkenöivä halkosäkki on kuin ekologinen kranssi.
DIY-vinkki! Säkenöivä halkosäkki on kuin ekologinen kranssi.

Ruskan värit alkavat vyöryä joka suunnalta päälle. Luonnossa hengitellessä tulee houkutus haalia myös samoja voimavärejä kotiaan piristämään. Punaista ja vahvaa oranssia voi kuitenkin olla vaikea hivuttaa luontevasti kodin sisustukseen – ne ovat niin kovin dominoivia draamakuningattaria. Tässä vinkkini vahvojen värien kesytykseen:

Kohta myös räikeät kuravaatteet yhtyvät värikuoroon.

  1. Jätä ne ulos. Meillä oranssia ei tuodakaan ihan sisälle saakka, vaan se jää loimuamaan näyttävästi sisääntulon tuntumaan. Oranssi verkkosäkillinen klapeja toivottaa vieraat hyväntuulisesti tervetulleeksi kuin ekologinen kranssi.
  2. Hautaa ne kasoihin. Anna kirkkaanpunaisen tyynyn ja oranssin torkkupeiton hautautua muiden kasojen alle, kuin syksyn lehdet, niin kukaan ei häikäisty.
  3. Pese ne väärin. Tämä metodi todella toimii! Väärä pesuaine yhdistettynä mustiin tekstiileihin tai trendikkääseen farkkuun kesyttää värien loiston alta aikayksikön.

Ah! Kohta myös räikeät kuravaatteet yhtyvät värikuoroon. Syksy saa tulla!

- Maula

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat