Kirjoitukset avainsanalla Viro

Sänky - pöyhitty.
Sänky - pöyhitty.

Loma ilman gloriaa -sarja palaa tauolta syyslomareissun myötä.

Päätin vähän irrotella ja varasin itselleni ja lapsikatraallemme kylpyläloman Viroon. Koska naapurimaan hintataso on niin houkutteleva, haksahdin buukkaamaan meille oikein kivan hotellin. En vain tullut pohtineeksi, olemmeko ME tarpeeksi kiva vierasjoukko kyseiseen spa-keitaaseen.

Ääliömäisyyteni kiteytyy illallisiin. Olin nerokkaana muijana maksanut tälle hunnilaumalle joka illalle kolmen ruokalajin setit. Siellä me sitten seisomme päällämme ja juttelemme seinäkukille tuntikaupalla, kun ruokalajit (ja pöytäliinat) vaihtuvat. Tuleepahan sitä tapakasvatusta lapsille nyt kertarysäyksellä (ja jazzia diggaileville ruokailijoille toleranssia).

Ihmisiä kannustetaan haaveilemaan isosti, mutta kehottaisin harkitsemaan.

Matkamme on nyt puolivälissä. Kylmä hiki otsalta valuen mietin, saanko kammettua meidän pois täältä ennen kuin tuhoamme jotain oikeasti arvokasta. Eteisaulan peilipintaista vesiputousseinää on jo yritetty kivittää zen-koristekivillä ja ravintolan meriakvaariosta on meinattu mennä läpi. Edullinen pakettihinta kallistuu aika tuntuvasti, jos jätämme palavat spa-rauniot taaksemme.

Ihmisiä kannustetaan haaveilemaan isosti, mutta kehottaisin kyllä vähän harkitsemaan.

Vaikka ihminen yöpyisi neljän tähden hotellista, saattaa hän silti pysyä omppuhotlahahmona.

- Maula

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat