Kirjoitukset avainsanalla Tallinna

Musta kaapu on aina ajankohtainen.
Musta kaapu on aina ajankohtainen.

Tiedättehän lausahduksen ”ihminen ei pääse pakoon itseään”? Tänä viikonloppuna olen testannut väitteen paikkansapitävyyttä käytännöstä.

Suuntasimme ystävien kanssa Tallinnaan. Nyt ostettaisiin ihania kevätvaatteita, tarpeellisia kotihankintoja ja istuttaisiin iltaa pitkään lempeässä alkukesän lämmössä.

Matkan aikana mieleen palautui kuitenkin muutama ns. tosiasia. Me emme ole haavekuviemme ihmisiä.

  • Järkevät hankinnat kotiin jäivät tekemättä. Yksi seurueestamme löysi valtavan puisen pyykinkuivaustelineen, mutta luojan kiitos se ei raahautunut kaupasta mukaan. Kolme naista ja pyykinkuivausteline -roadtrip jäi nyt vain ideatasolle.
  • Ja ideatasolle jumittuivat myös pitkät, rennot illanviettomme. Ne nimittäin päättyivät jo silloin, kun nuoriso vasta marssi kaupungin suuntaan.
  • Ainoa asia, mikä haavelistaltamme toteutui, oli vaatteiden hankinta. Mutta olivatko ne kivoja kevätvaatteita? Jos KOLME mustaa kaapua tuo kuplivan kevätfiiliksen, niin sitten kyllä!

Ihminen ei voi paeta itseään.

Tai sitten pitää ainakin mennä Tallinnaa kauemmaksi.

- Maula

 

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

On tuo kuitenkin ehdottomasti liikenneturvallinen asu. Jos siihen vielä lisää keltaiset huomioliivit, värikkään vyön yms niin miehet eivät luultavasti aja niin paljon kolareita kuin kesäisten vesirajamekkojen takia. Saattaa tietenkin olla, että tuo asu on takaata hyvinkin paljastava...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat