Kirjoitukset avainsanalla Remontti

Ulkokeittiön ei tarvitse maksaa maltaita.
Ulkokeittiön ei tarvitse maksaa maltaita.

Kesällä koti todella saattaa laajentua pihamaalle. 

Vierailimme inspiroivassa käpyläläiskodissa, jossa tämä luonnonläheinen ajattelu on viety ns. nextille levelille. Pariskunnan purkuintoisempi osapuoli poisti kesän aluksi keittiön sisätiloista ja kantoi sen ulos.

Ulkokeittiö syntyi siis ekologisesti kierrätysmateriaaleista ja tavattoman halvalla – itse asiassa aivan ilmaiseksi. Jos jotain negatiivista asiasta hakemalla hakee, niin asunnossa sisällä ei nyt ole toimivaa keittiötä. 

– Sain kuitenkin lattian asennettua takaisin paikalleen, purkuintoinen käpyläläinen raportoi tyytyväisenä.

Nyt edessä siintää pitkä kuuma kesä, joka eittämättä vietetäänkin puutarhasta nautiskellen. Koska sisätiloihin ei ole menemistä.

Inspiroivaa perjantaita! Ja ei kun purkamaan äkkiä jotain!

- Maula 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pesemättömät ikkunat eivät haittaa, kun ikävä kyllä remontti vyöryy päälle.
Pesemättömät ikkunat eivät haittaa, kun ikävä kyllä remontti vyöryy päälle.

Voi tätä riittämättömyydentunteidensuota, jossa joudumme tarpomaan päivästä toiseen.

Pitäisi ja haluasi tehdä vaikka mitä, mutta mikä on lopputulos? Kämppä on kuin räjähdyksen jäljiltä ja elämänhallinta valuu pitkin seiniä. Voiko tämä olla minun elämäni?

Miten huonoa omaatuntoa kaikesta tekemättömästä ja huonosti hutaistusta saisi tönittyä kauemmaksi? Vaihtoehtoja on tasan kaksi.

  1. Opettele armolliseksi itseäsi – ja mielellään myös muita – kohtaan. Tähän löytyy oppaitakin, mutta vaikuttaa työläältä kasvumatkalta.
  2. Jos sinusta ei ole ihan vielä armollisuuteen, keksi joku mahtava tekosyy! Voin omakohtaisesti suositella remonttia. Päätimme tilata pienen ikkunaremontin, jonka johdosta emme valitettavasti voi pestä ikkunoita (KOSKA NIITÄ EI OLE!) tai siivota (KOSKA RAKENNUSPÖLY SOTKEE KUITENKIN KAIKEN). Ihan parasta!

- Maula  

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat