Kirjoitukset avainsanalla Habitare

Larres luotti harmaaseen, Maula ilmavuuteen. Kuva: <span class="photographer">Ulla-Maija Lähteenmäki</span>
Larres luotti harmaaseen, Maula ilmavuuteen. Kuva: Ulla-Maija Lähteenmäki

Habitare 2018 on käsillä. Vuoden tärkein sisustustapahtuma kutsuu viettelevään syleilyynsä Helsingin messukeskukseen tänä viikonloppuna.

Pääsimme piipahtamaan trendien ytimessä vähän etukäteen. Paikalla oli muotoilualan ammattilaisia - ja me.

Julkistamme Habitare-tärppimme pian, mutta ensin esittelemme Habitare-lookit. Ei nimittäin ole samantekevää, millaisessa kaavussa Habitareen lähtee edustamaan.

Larres oli valinnut päälleen harmaan luottomekon ja eleettömät legginsit (joita hän tosin kiskoi alati kohti kainaloita. Lukuisien raskauksien seurauksena Larreksen mielestä vyötärö tuntuu parhaalta kainaloissa, kuten äitiyslegginseissä konsanaan.) Menestys!

Minä taas päätin vetäistä jotain vähän räväkämpää ylle. Löysin kaapin perältä punaisen kynähameen, jota ei ollut tullut käytettyä pitkään aikaan. Täydellistä! Vintagea ja jostain vaan löytynyt – nyt ollaan pulssilla! Ikävä kyllä siinä täpinöissäni unohdin, miksi hame oli jäänyt käyttämättä. Joku juttu siihen liittyi...

Nainen voi lähteä kodistaan, mutta näköjään gloriattomuus seuraa perässä.

Se juttu valkeni, kun olin siksakannut messut tarmokkaasti läpi. Kun kaivelin huulirasvaa laukustani, eräs ystävällinen sielu tuli taakseni ja vetäisi hameen auenneen vetoketjun kiinni. Kodak-hetki. Olinkin ollut tosi tyytyväinen, kun mikään vaate ei kiristänyt. 

Nainen voi lähteä kodistaan, mutta näköjään gloriattomuus seuraa perässä!

Toisaalta, jos design-tapahtumassa haluaa erottua elegantista joukosta, auki repsottavat vaatekerrat voivat toimia mainioina katseenvangitsijoina. Vink, vink.

- Maula

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat