Kirjoitukset avainsanalla blogi

Maula ja Larres kiittävät!
Maula ja Larres kiittävät!

Tasan vuosi sitten, sekavana maaliskuisena päivänä, saimme päähänpiston. Laitetaan pystyyn blogi, joka käsittelee meidän lempiaiheita: sisustamista ja elämää. 

Pari lasillista harkittuamme näin teimme. Ja olipa se kerrassaan erinomainen veto! 

Olemme saaneet vuodattaa tänne epäoivalluksiamme, epäonnistumisiamme ja tärähtäneitä kuviamme - ja saaneet vastineeksi jotain yllättävää. Viestejä ja kommentteja, ohikulkijoiden vertaistuellisia halauksia. Emme olekaan yksin!

Ajattelimme vuosipäivän kunniaksi pohtia, mitä olemme oppineet. Mutta ilmeisesti aika vähän kehitystä on tapahtunut. Päällimmäisenä on vain tämä: ”Vaikka aina ei pystyisi näkemään hetken kauneutta, hetken komiikan onneksi voi”. 

Gloriattomaan tapaan juhlimme yksivuotispäivää koluamalla pääkaupunkiseudun kirpputoreja. Josko vielä jotain lisäroinaa olisi kotiin löytynyt... Nyt ei tarttunut matkaan edes Larreksen unelmoimaa likaista räsymattoa. Mutta täytyyhän ihmisellä olla haaveita!

Matka siis jatkuu. Kiitos, että olette olleet mukana.

Kohti uusia kasoja,

Larres ja Maula

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat