Kirjoitukset avainsanalla makuuhuone

Todellisuus vastaan haaveet. Arvaatko kumpi on meidän maggari, kumpi Ruotsin kuninkaallisten?
Todellisuus vastaan haaveet. Arvaatko kumpi on meidän maggari, kumpi Ruotsin kuninkaallisten?

Larres pohdiskeli aikaisemmin, tarvitseeko lapsi oman huoneen.

Meillä ei tarvitse moista pohtia, koska ihan vaan asunnon pohjakuvaa vilkaisemalla voi päätellä, että juuei.

Sen sijaan olen alkanut miettiä, tarvitsevatko edes aikuiset omaa huonetta. Olohuonehan on ihan vajaakäytöllä yöaikaan... 

Koska makkariin ei mahdu mitään, siellä ei myöskään ole mitään ylimääräistä. 

Tosin meidän ”master bedroom” on niin vaikuttava tila, että haikeaa siitä olisi luopua. Haaveilin pitkään rauhallisesta makuuhuoneesta, jossa pitkät vaaleat verhot hulmuaisivat lempeässä kesätuulessa. Edellisessä kämpässämme aikuisten makkari oli pimeässä parvitilassa – siihen verrattuna nykyinen makuuhuoneemme on valossa kylpevä keidas. Siinä on nimittäin ikkuna! Muita luksusominaisuuksia on se, että sänky mahtuu huoneeseen. Siinä se. 

Toisaalta kompakteissa neliössä on puolensa. Koska makkariin ei mahdu mitään, siellä ei myöskään ole mitään ylimääräistä. Kyseinen koppero lienee asuntomme siistein soppi. Ehkä loppukämpän kaoottisuus johtuukin vain siitä, että meillä on muissa huoneissa LIIKAA tilaa.

- Maula

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tekstiilit tuulettuvat ihanteellisesti, kun jätät ne ilmavasti sängyn viereen.

Saimme tehdä pienen kurkistuksen kauniin kulosaarelaiskodin arkeen. Tämä inspiroiva kuva on perheen vanhempien makuuhuoneesta, tarkemmin miehen puolelta sänkyä.

Asukas on oivaltanut tehokkaan vaatesäilytyksen salaisuuden: kun jättää kotiverkkarit tismalleen siihen asentoon, mihin ne illalla riisumisen yhteydessä asettuvat, voi seuraavana päivänä työpäivän päätteeksi sujahtaa suoraan lahkeisiin. Vaatteet myös tuulettuvat mukavasti, kun ne säilytetään ilmavasti.

Asukas on oivaltanut tehokkaan vaatesäilytyksen salaisuuden.

Vaimon mukaan vaihtoehtoisia säilytystapoja näille kotiverkkareille olisi likaisuusasteen mukaan joko vaatekaappi tai pyykkikori, mutta hän on vuosien saatossa hyväksynyt kasat osaksi makuuhuoneen sulokasta rauhaa.

Kiitokset kuvasta! Jos sinullakin on kotonasi melkein toimiva sisustusratkaisu tai ihan vaan rehellinen kaaos, niin jaa se rohkeasti meidän kanssa. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kotiilmangloriaa@gmail.com TAI laittaa viestin facebookissa @koti_ilman_gloriaa TAI jakaa kuvan instassa #kotiilmangloriaa TAI vinkata meille kasvotusten, missä ikinä kohtaammekaan!

-Larres

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat