Kirjoitukset avainsanalla lapsiperhe

Aesopin hilpeät tipat tuovat ripauksen huomaavaisuutta kylppäriin.

Kodin keskipisteeseen perhe kokoontuu kuin itsestään yhteen. Monissa kodeissa tuo keskipiste on olohuoneessa tai ehkäpä keittiössä. Meillä se on aamuseitsemältä vessassa.

Viisihenkinen perheemme pakkaantuu kylppäriin ja muodostaa aamuruuhkan. Onhan meillä toinenkin vessa, mutta se sijaitsee kellarikerroksessa ja esikoisen mukaan siellä kummittelee joku vanha mummo. 

Kodin keskipisteen vetovoima on vahva eikä perhettä pidättele lukot.

Tarpeesta riippumatta kokoonnumme yhteen tuohon intiimiin, muutaman neliön tilaan. Kodin keskipisteen vetovoima on vahva eikä perhettä pidättele lukot. Ovessa on 50-luvun lukkoon kääntyvä kahva, jonka saa rynkyttämällä auki myös ulkopuolelta. 

Sulassa sovussa siinä seurustelemme - yksi istuu pöntöllä, toisella on hammasharja suussa, kolmas huljuttelee neljännen pissavaipan marinoimaa peppua ja viides todennäköisesti jonottaa jollekin pisteelle. Kodin keskipisteessä olemme vahvasti läsnä, aistit avoinna ja jaamme yhteisen hetken.

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat