Kirjoitukset avainsanalla leipominen

Mikäli Aivan liian kireä vyötäröltä -kakku sattuisi yön aikana hyytymään, niin kauneuskirurgisin toimenpitein siitä saattaa tulla vielä jotakin.

Jos on sattunut leipomaan kolme lasta tasaisesti ympäri vuoden, niin lastenkutsuja saa olla valmistelemassa ihan taatun koko ajan. Ja taas on kemut tulossa.

Tyttäreni oli löytänyt Youtubesta kivan videon, jossa joku leipoo kolmiulotteisen Furby-kakun, ja toivoo sellaista juhliinsa. Aivan liian järkyttävän vaikea. En pysty. Eikä sellaista voi tänään lauantaina enää tilata, kun juhlat ovat huomenna sunnuntaina kello 13.

Googlaan helpompia versioita ja saan myytyä korkean, liukuvärjätyn kakun tyttärelleni. Tähän minä pystyn! Ehkä. Tarmokkaasti valmistan pohjataikinan ja paistokin vielä onnistuu. Täytteen kohdalla alan tavoilleni uskollisena hiukan soveltaa. Täyte on mielestäni liian makeaa, joten kumoan sekaan purkillisen rahkaa. Liivatteiden määrää en tullut lisänneeksi. Tietenkään. Täytettä tulee paljon, mutta käytän kaiken. 

”Siellä näyttäis olevan taas blogiainesta jääkaapissa”, toteaa mieheni.

Minulla ei ole riittävän korkeata vuokaa, mutta se ei vähennä tarmokkuuttani. Kikkailen irtopohjavuoan ja elmukelmun kanssa ja saan aikaiseksi mitä jännittävimmän tekeleen. Kakku muistuttaa naisellisen pehmeää vatsanseutua, joka on puristettu vyötäröltä aivan liian kireään asuun. ”Siellä näyttäis olevan taas blogiainesta jääkaapissa”, toteaa mieheni. Hyvää syntymäpäivää keskimmäinen! Äiti on leiponut.

-Larres

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat