Kirjoitukset avainsanalla Vaatehuolto

Löydä kuvasta tyytyväinen kissa.
Löydä kuvasta tyytyväinen kissa.

Ihmisillä on kummallinen vimma yrittää hankkiutua kasoista eroon, vaikka loppupeleissä kasat voittavat tämän kisan aina. Kun ihminen lähtee, kasat jäävät.

Vierailimme inspiroivassa punavuorelaiskodissa, jonka asukkaat ymmärtävät kasojen päälle. 

– Kyllä minäkin haaveilen asunnosta, jossa olisi kaakeloitu kodinhoitohuone ja toimiva pyykkihuolto. Nyt kuitenkin asumme sokkeloisessa vanhassa asunnossa, jossa ei ole juuri lainkaan säilytystiloja. Tämä on lopputulos, kasakylläisen kaupunkikodin asukas kertoo.

Kissa on niin tyytyväinen, onnensa kukkuloilla.

Kissan suosikkikasa löytyy keittiön pitkän ruokapöydän kulmalta, johon on kerrostunut puhtaita vaatteita juuri kissalle sopivaksi vuoreksi. Kasan laelta kisun on hyvä tähystellä ikkunasta ulos.

– Välillä läjä lähtee vaatekaappiin, mutta hetkessä se on taas muodostunut uudelleen jollekin sopivalle tasolle. Keittiön vaatekasa on kissan nykyinen suosikkipaikka. Se on niin tyytyväinen, onnensa kukkuloilla. Hyvä, että joku on, asukas summaa.

- Maula

Kommentit (3)

Kauhistus
1/3 | 

En tykkää nipottamisesta tai että kodin pitäisi olla jatkuvasti kondiksessa, mutta moinen vaateläjä kyllä kauhistuttaa. Jos vaatteet edes viikkaisi keittiön pöydälle (??!!) niin ei kissakaan niitä karvaisi. Kyllä kisu löytää mukavan paikan muualtakin.

Vierailija
2/3 | 

En kehtaisi lähteä julkisuuteen kehuskelemaan nurkissa lojuvista vaatekasoista, mutta makunsa kullakin.

Saija
3/3 | 

Löysin tämän blogin tänään/eilen, ja rakastan sitä jo nyt!

Meillä on ihan normaalia, että jonkun tehdessä lähtöä jonnekin, joku toinen avulias (6 v.) perheenjäsen hakee ruokakomerosta kissanherkkupurkin ja houkuttelee kissan kasasta. Kissaa ei näet voi mitenkään väkisin siirtää, mutta aika usein kiireinen lähtijä tarvitsee kasasta välttämättä jotain mukaansa.

Edellisten kauhistelijoiden iloksi voin vielä mainita, että toisinaan kasoissa on sekaisin myös hevosten pyykkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat