Kirjoitukset avainsanalla Joulu

Maula ja Larres toivottavat sekavaa joulua!
Maula ja Larres toivottavat sekavaa joulua!

Hyvät lukijamme! Ihan kaikesta riippuen saattaa käydä niin, että Koti ilman glorian muijat hiljentyvät joulun viettoon ja toivotamme kaikille autenttista joulua kaikkine pikantteine käänteineen.

Jos taas onni suosii vaikkapa perinteisellä jouluoksennustaudilla tai kenties tunnelmaa nostattavalla perinteisellä jouluriidalla, niin saattaa olla, että terapian tarvetta esiintyy ja esteetikon sairauskertomusta pukkaa!

Tässä vielä reseptimme pyhistä selviytymiseen:

  1. Kun esineitä hajoaa, muista, että se on vain materiaa. Ja siitähän kaikki trendikkäät ihmiset muutenkin haluavat kaikin voimin eroon! Voit siis onnitella itseäsi. Taas tuli ihan huomaamatta konmaritettua. 
  2. Jos läheisesi käyvät hermoillesi, hengitä syvään. Ajattele, miten onnekas olet, kun ympärilläsi sekoilee tällaista väkeä. Hehän olisivat hyvää materiaalia vaikka esikoisromaaniisi! Tai ainakin saat hyviä kaskuja kahvihuonekeskusteluihin. 
  3. Lohduttavin neuvo (kuten niin usein elämässä) löytyy joululaulusta: joulu on kerran vuodessa vaan! Kyllä me tästä selvitään.

-Larres ja Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat