Kirjoitukset avainsanalla takki

Valkoinen takki ja Suomen talvi, mikä voisi mennä pieleen?
Valkoinen takki ja Suomen talvi, mikä voisi mennä pieleen?

Näin uuden vuoden alkumetreillä monilla muhii mielessä MUUTOS. Ja kyllähän ihminen tosiaan välillä kaipaa jotain uutta sisältöä arkeensa. Sen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa hyppyä pois oravanpyörästä tai edes jännittävää liikuntaharrastusta. Ei, vastaus voi löytyä kasoista!

Nyt kun on muutenkin trendikästä käydä läpi vaatekaappiaan uusin silmin Marie Kondon hengessä, inventaarion lopputulemasta voi kehitellä itselleen ekologisen harrastuksen.


Näin teet konmarituksen uhreista elämäntavan:

  1. Pinoa eteesi muutama epäkäytännöllinen vaatekappale, joka on jäänyt kaappiin muhimaan.
  2. Kokeile, mahtuuko joku niistä yllesi. 
  3. Jos vaate on koon puolesta sopiva, sulje silmäsi.
  4. Visioi itsesi käyttämässä kyseistä vaatetta. Täyttääkö mielikuva sinut kuplivalla hämmennyksellä?
  5. Hyvä, sitten vain hommiin! Ala kehitellä itsellesi elämä, joka sopii tuohon mahdottomaan vaatteeseen. (Jos kyseessä on iltapuku, änkeydy gaaloihin. Tai sitten voit vain tyynesti päättää olevasi ihminen, joka tapaa syödä sipsejä kotisohvalla vähän keskivertoa elegantimmassa asussa).
  6. Lisäsisältöä tarjoaa myös mahdottoman vaatekappaleen hoito. Yleensä mahdottomat vaatteet eivät nauti siitä, kun ne joutuvat kosketuksiin ns. todellisuuden kanssa. Eli nostele käsityöpakki asemiin ja notkista sormesi nyrkkipyykkiurakkaan. (Ennustan muuten, että nyrkkipyykki on seuraava hyvinvointitrendi – miten alkukantaista onkaan seisoa hiljaa haalean veden äärellä ja aivan konkreettisesti tuntea käsillä tekemisen riemu?)

Itse innostuin antamaan mahdollisuuden valkoiselle talvitakille. Kun hankin tämän herkkähipiäisen kaunottaren, mieheni repesi: ”Meillä on kolme lasta ja katso näitä talvia. Millaista elämää ajattelet eläväsi?”

Hyvä kysymys. Nyt elän elämää, jossa joka ilta hinkkailen kuratahroja iltapuhteiksi. Ihana, uusi harrastus!

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat