Lunta pihakalusteella.

Oli tarkoitus kirjoittaa hanamista ja siitä, kuinka kirsikankukista nautitaan naapurin puutarhassa, mutta säästänkin sen sattuneesta syystä myöhemmäksi. Sattunut syy on tietenkin perinteinen takatalvi. Kevät säväyttää ensin lähes hellelukemissa ja pyllistää sitten pokkana pakkasen puolelle, kun ihmiskunta on juuri kaivanut aurinkorasvat esille.

Ilkikurinen takatalvi kuuluu kevääseen ja siksi me suomalaiset olemme yrittäneet itsellemme kannustavasti hokea, että uusi lumi on vanhan surma. Nyt ei kyllä vanhaa enää ollut jäljellä, joten ehkä tänä keväänä kuolevat kesäkukat, joita joku varhainen puutarhuri on jo ehtinyt pistää piharuukkuihin. 

Takatalven juhlissa viuhahdeltaisiin bikineissä räntäsateessa, juotaisiin huurteisia oluita kiteisillä patioilla ja leviteltäisiin aurinkorasvaa kiertävästä pullosta.

Takatalvi on sen verran ärsyttävä tyyppi, että kevääseen voisi sopivasti pääsiäisen, vapun ja äitienpäivän lomaan pistää vielä kansalliset takatalven juhlat. Takatalven juhlissa viuhahdeltaisiin bikineissä räntäsateessa, juotaisiin huurteisia oluita kiteisillä patioilla ja leviteltäisiin aurinkorasvaa kiertävästä pullosta.

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat