Tämä nerokas siirappi-etiikka- ampiaisansa ei olisi voinut jengiä vähempää kiinnostaa.
Tämä nerokas siirappi-etiikka- ampiaisansa ei olisi voinut jengiä vähempää kiinnostaa.

Ampiaisia on uutisoitu olevan 20-kertainen määrä edelliskesään verrattuna. Omat havainnot tukevat väitettä. Ampiaisia on riittävästi.  Ja sekopäisin aika on vasta edessä. Aijai.

Mokomat ovat rakentaneet pesänsä jonnekin vanhan talonröhjäkkeemme uumeniin. Pihallamme käy sellainen kuhina, että huimaa. Veikkaan, että talossamme on noin 700 uutta asukasta pörräämässä. Olen aina väittänyt kaipaavani ”elämää ympärilleni”, mutta tämä ei ole ihan sellaista pöhinää, josta haaveilin. Vastaavassa tilanteessa oleva naapurimme pyysi tuholaistorjujan apuun, mutta myrkytyksen seurauksena satakunta ampparia löysi pökkyräisinä tiensä sisään heidän asuntoonsa - eikä kuningatar silti kuollut. Mikä siis avuksi?

Jos niitä ei voi voittaa, täytyy kai vain yrittää nähdä ampiaisinvaasion kiistattomat pluspuolet.

  1. Grilliruoka on epäterveellistä. Ympärillä häärivän amppariarmeijan ansiosta tämä touhu jää huomattavasti vähemmälle. Sydän ja verisuonet kiittävät!
  2. Helteisessä paahteessa tekisi mieli kenties korkata viilentävä juoma. Mutta ne hemmetin ampparit ovat hulluna bisseen ja siideriin, unohda siis tissuttelu. Maksa kiittää!
  3. Aurinko vetäisi pimeyden asukkeja puoleensa vaarallisen voimakkaasti. Järki sanoo, että älä sinä vaalea olmi mene aurinkoon hankkimaan itsellesi sitä ihosyöpää, mutta valon kutsua on vaikea vastustaa. Onneksi on ampparit! Kivun kautta ne opettavat meitä pysymään sisätiloissa. Kesän todelliset pörräävät zen-mestarit.

- Maula

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat