P9290001.JPG
P9290001.JPG

P9290004.JPG
P9290004.JPG

Olin torstaina flunssaisena kotona, kun ystäväni tuli yllättäen piipahtamaan. Hän toi mukanaan ruuat ja kakut, sekä nappasi F:n lopulta mukaansa asioilleen.  

Olin antanut F:n jäädä kanssani kotiin sairauslomapäiväksi, koska hän oli sitä itse toivoinut ja minä taas en myöskään kiljunut riemusta siitä ajatuksesta, olisin lähtenyt bussilla siinä olotilassa kuljettelemaan tyttöä päiväkotiin ja takaisin. Mutta virhehän se oli! Jo 12 aikaan kotona olo alkoi tökkiä häntä ja minä taas toivoin, että olisin voinut olla ihan hiljaisessa asunnossa.

Siksi ystävän teko oli niin ihana. Sain hetken nukkua flunssaani pois ja kun kotiin tuli iloinen tyttö tuliaiskukan kanssa, tuli aika onnekas olo. Miten mahtavaa, että ympärilläni on näin avuliaita ja mutkattomia tyyppejä.

Minusta rakkaus on ennen kaikkea tekoja. Ja niin on kyllä monelta osin ystävyyskin. Harmittaakin ihan hirveästi, että oman arjen keskellä yhä harvemmin tulee yllätettyä ystäviä millään konkreettisella teolla. Tuntuu sille, että pelkästään se, että välillä ehtii soittaa tai laittaa viestin, on jo välillä paljon. Hitsin ruuhkavuodet!

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat