Moikkis,

ja voihan yrjö. Miksi tautien pitää iskea AINA silloin, kun tiedossa on jotain kivaa? Kuten  nyt esim. joulu ja loma. Esko oli juuri melkein viikon vatsataudissa, ja Neiti-F kuumeessa. Tiettyhän nuo taudit varmaan ehtivät viikossa pois, mutta peruspessimistinä tässä jo pelkään, kuinka vatsatauti siirtyy Eskolta meihin muihin...Rakas Joulupukki, en siis toivo muuta kuin tervettä joulua :)

Viime jouluna vatsatauti kiersi koko lähisuvussani, joten traumoja on ehtinyt jo tulla lomapöpöistä ;)

Kuumelääkkeen jälkeiset kaksi tuntia Neiti on  ollut aina hyperaktiivinen (Ne siihen väliin jäävät kuusi tuntia ovatkin sitten olleet vähän kurjempia...)Koska ulos ei voi mennä, ja muutenkin pitää vähän himmailla, annoin Neidin eilen osallistua lahjojen paketointiin. Pussukka on joku H&M:n kylkiäinen, mutta sisältö onkin jostain muualta. Buhahhahhahaa... Mitähän Eepi saa?

Huomasin, että tällä tavalla yksivärisellä pohjapaperilla, tarroilla ja teipillä, sekä Neidin avulla saa aikaiseksi aika ihania paketteja. Tästä eteenpäin en enää suunnittele paketteja liikaa, vaan annan tyttärelleni vapaat kädet :) Harmi, että ehdin tylsästi jo aikuispaketoida monet lahjat...

Terkuin:Karkki

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat