OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten olette ehkä huomanneet, en juurikaan koulumaailman asioita blogissani käsittele. Mutta kun omat valvontaluokkani pojat pyysivät, että voisiko Sallinen mainostaa heidän yrittäjyyskurssilla perustamaansa Valokeila-yritystään blogissan, ei luokanvalvoja voinut muuta kuin suostua.

Tsekatkaapa poikien tuoksukynttiläyritys täältä. Kynttilöiden tilaaminen onnistuu netin kautta ja sähköpostiosoitteesta valokeila.ny@gmail.com!

Hyvä pojat!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

eevi
1/7 | 

En ole tiennyt, että olet Veikkolassa töissä :-) Itsekin olen Kirkkonummella opena. Aikamoinen supernainen kyllä olet,kun kuljet Helsingistä Veikkolaan asti töihin sen kaiken muun lisäksi, mitä arkeesi kuuluu. Blogianne on tullut seurattua jo pitkään,mutta yhä edelleen postauksenne ilahduttavat tämän open arkea viikottain, kiitos siis teille, että jaksatte kirjoittaa niin ahkerasti! :-)

2/7 | 

Voihan pojat!
Nyt vaan lisää myyntipuheita ja superlatiiveja kehiin!
Kotimaisia, käsin tehtyjä, kauniisti palavia, ainutlaatuisia...

Heljä
4/7 | 

Tsempit pojille täältäkin. Symppikset Facebook sivut. Pitkää ikää yritykselle!

5/7 | 

No ei kai nyt super. Asutaan niin tässä hyvässä paikassa, että mun työmatka Vekeen on ajallisesti lyhempi kuin ennen Helsingin sisällä. Kiitos ja ihana kun jaksat lukea ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat