Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Äiti-ihmisten perussynti numero yksi taitaa olla se, että toimiessaan lasten etua ajatellen, joskus äidin oma hyvinvointi, hemmottelu ja  ihan tarpeetkin unohtuvat. Syntien listauksessa tämä ei varmasti ole tietysti pahimmasta päästä, ja tottakai lasten kuuluukin mennä aina aikuisten edelle, mutta joskus on hyvä pysähtyä omienkin asioiden äärelle. Olla himppusen, terveesti itsekäs: Mennä ulos kävelylenkille ihan yksin ilman vaunuja. Syödä oma ruoka lämpöisenä ja ruokkia sitten vasta lapset. Tai lohkaista kuukausibudjetista pieni palanen myös omaan hemmotteluun.

Mä olen siinä mielessä lapsekas hömppä, että rakastamalla rakastan ylläreitä. En osaisi ostaa itselleni täsmälahjaa ja laittaa sitä itselleni lahjapaperiin (kuten yllättävän moni tuntuu tekevän!), mutta yllätyksiä voin hankkia. Siksi kai rakastan edelleenkin vaikkapa arvontoja ja joulukalentereita.

Goodiebox on kuukausittain ilmestyvä yllätysten rakastajan kosmetiikkaboxi. Goodiebox maksaa 24,95e kuussa, mutta sen arvo on aina vähintään 75 euroa (esimerkiksi joulukuun boxin arvo on 123e). Boxi pitää sisällään 5-7 sesongin uutuustuotetta aina meikeistä hiusnaamioihin ja seerumeihin. Jokaisen kuukauden laatikko on erilainen ihan väriä myöten, joten yllärimomentti syntyy aina uudelleen ja uudelleen.

Mä tutustuin joulukuun boxiin (joka siis myynnissä vielä näin tammikuussa) tässä lapsiperhearjen ja vuodenvaihteen keskellä. Mua ilahdutti boxissa eniten se, että osa laatikon tuotteista oli tarkoitettu selvästi arkiseen käyttöön - kuten vaikkapa Jorgoben Refreshing Scrub Mask. Osa kohottamaan arkea juhlaan, kuten vaikkapa metallinhohtoinen Phase Zero Make Up -luomiväri tai Furr:n vegaaniset tekoripset.

Mä pidin erityisesti juurikin tuosta Jorgoben kuorinnasta, koska kuorimisen lisäksi se myös kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Sen lisäksi pieni harakka sisälläni rakastui Nire Beautyn poskipunasutiin, koska se oli kertakaikkisesti vaan niin kaunis. Saa nähdä, mitä tuotteet nousevat kevään laatikoiden seuraaviksi suosikeikseni. Erityisen kiva juttu on se, että moni laatikon kosmetiikka tuote on pakkauskooltaan ihan myyntikoon kokoinen, eli tuotteen testaaminen ei jää vain muutaman käyttökerran testeritasolle.

Jos sun tekee mieli aloittaa uusi vuosi ylläreillä ja kauneudella, tilaa oma Goodieboxisi täältä ! From me to me -asennetta sopivassa määrin uuteen vuoteen.

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat