Ei ole totta. Olin kirjoittanut jo luonnoksen mun synttäriaatoksista perjantaina. Siinä jorisin ainakin kolmen kappaleen verran, kuinka en ole kuin kerran elämässä juhlinut mun synttäreitä sitten 18-vuotispäivän jälkeen. Juhliminen ei ole tuntunut vastenmieliselle, mutta ei vaan ole tullut järkättyä mitään sen suurempaa.

Nooh. Eilen kuvittelin myös, että mun synttärit menee kotona makoillessa ja rennosti kotona ollen. F ja A olivat antaneet jo synttärilahjansa perjantaina, koska F ei ollut viikonloppua kotona.

Makoilin eilen aamuna vielä sängyssä, kun A teki jo aamupalaa. Summeri soi. Kipitin ovipuhelimeen ja sain kuulla, että minulle tulisi kukkalähetys. Ihanaa, synttärikukkia. En osannut arvata mitään outoa, koska mies tosiaan ostaa minulle välillä kukkia lähettipalvelusta.

Kun menin ovelle, siellä oli toki myös kukkia, mutta myös siskoni Hipu. Mitä kummaa? Ihanaa,että nämä olivatkin järkänneet yhteisen aamupalan. Olin haltioissani.

Nooh. Hetken päästä soi summeri uudelleen. Nyt kukkalähetiksi ilmoittautui miesääni. Uskoin (mitä helkkaria!) myös tällä kertaa, että nyt sen Interfloran paketti oikeasti tuleekin.

Mutta eipä tullut tälläkään kertaa! Siellä oli mun ystävä Helsingistä ja tämän mies. Uuh! Aamupala yhdessä.

Olin jo niin iloinen aamupalasynttäreistä, etten voinut kuvitella, että päivä siitä vielä jatkuisi. Mutta niinpä vaan suunnattiin Siivikkalan saunalle (ihan huikea järvinäköalasauna ja iso mökki ja palju jne jne), jossa me sitten kylvimme porukalla. Hulluimmat kävivät myös avannossa.

Mutta, mutta. Ei siinä vielä kaikki. Saunan jälkeen pukupusseista kaivettiin esiin kasarikamat ja alettiin valmistautua syntymävuoteni tunnelmissa. Lopulta iltaa juhlittiin 30 ystävän kanssa vuonna'85-teeman mukaisesti!

Mä olen aivan hämmentynyt ja onnellinen, miten ison vaivan A oli nähnyt mun juhlien eteen! En ollut osannut odottaa tai aavistaa mitään. Vieraiden määrä ja panostus asuihin oli myös älytön. Illan kruunasi 4 vuoden ajan catergin - safkat (aina ykkösiä!) ja yön karaokelaulut.

Nyt ei voi muuta kuin merkata hästägin #blessed! Kiitos maailman rakkain A ja rakkaat ystävät!! Teitte mun päivästä ikimuistoisen.

-Karoliina-Kuva: Noora Näppilä // asut: TTT:n pukuvuokraamo

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat