OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivätöideni vuoksi mä välillä unohdan, että bloggaamiseen liittyy (tai liittyisi, jos se olisi käytännössä mulle mahdollista) paljon muutakin kuin postausten kirjoittaminen ja sähköposteihin vastaaminen. Mulla kun usein jää välistä ne blogitilaisuudet, tuotelanseeraukset, kokoustamiset ja kaikki se sosiaalinen aspekti, koska yleensä kaikki tuollainen tapahtuu arkiaamupäivisin tai vaihtoehtoisesti iltaisin. Niihin kun ei vaan tässä elämäntilanteessa riitä rahkeet.

Tänään kuitenkin poikkeuksellisesti lähdin tapaamaan paria muuta bloggaajaa, kun olin mukana Yle Puheessa Miia Krausen vieraana. Miia, minä, Pupulandian Jenni ja Project Maman Katja höpöttelimme tunnin bloggaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Aika meni todella nopeasti ja kotiin palasi virkeä nainen. Olipas kiva viettää välillä tämmöinenkin iltapäivätunti.

Meidän jutun voi kuunnella täältä.

-Karoliina-

Kommentit (8)

Suvi
9/8 | 

Kiva oli kuunnella teidän jutustelua! Hyviä ajatuksia sulla, ja blogimaailman muutos on kyllä mielenkiintoinen aihe.

10/8 | 

Oli kyllä ihan mielenkiintoista keskustelua, tosin ihan en hiffaa, että miten se "oma osoite" tekee susta itsenäisen? Kyllähän mullakin on oma domain (http://www.plusmimmi.com) ollut vuosikaudet käytössä vaikka "portaalissa" olenkin eikä se ole millään tavalla esim. Bellassa suljettu pois, päinvastoin siihen kaikkia jopa kannustamme. Käytännössähän siis nämä kaikki keskustelussa mainitut tahot toimivat aivan täysin samalla toimintaperiaatteella ja jokainen bloggaaja näissä on aivan yhtä "itsenäinen". :)

Kaisa
11/8 | 

Kuuntelin sattumalta automatkalla tuon teidän haastattelun kokonaan ja oli kyllä tosi kivaa kuunneltavaa. Kaikki olitte hyviä haastateltavia ja mielenkiintoista pohdintaa monista aiheista. Silti hauskinta oli ehkä se että vaikutitte kaikki ihan jalat-maassa-tyypeiltä, joiden juttuja on nyt vielä kivempi lukea blogeistanne!

13/8 | 

Hyvä ohjelma kyllä. Olen joskus aikoinaan (kun olitte iholla :) seurannut blogianne. Ja nyt tänä vuonna alkanut uudetsaan seuraamaan aktiivisesti. Kiva ja rohkea blogi!

16/8 | 

Oon miettinyt ihan samaa jo ennenkin :) Esim mä en kyllä oo yhtään sen itsenäisempi, vaikka hyppäsin Bellasta Blogimediaan. Sama juttuhan joka paikassa on, displayt samaa kokoa jokaisessa lafkan blogissa ja joku muu ku bloggaaja ne mainokset myy. Kamppikset tulee myös kaikissa pääsääntöisesti sen median kautta, oli se sitten Bella, Blogimedia tai Asenne. Toki toimintamalleissa löytyy eroa, mutta ihan samalla tavalla kuulun yhteisöön nyt kuin ennenkin.

Siis jos bloggaaja on yrittäjä ja laskuttaa a) bannereista b) kamppiksista joltakin yritykseltä x, on se ihan yhtä itsenäistä, oli se yritys x nimetty portaaliksi vai joksikin muuksi blogeihin liittyväksi mediaksi. Tai sit toi itsenäisyys on joku mielentila jota en hiffaa :D Sanoisin, et silloin olisin itsenäinen bloggaaja jos mulla ei olisi mediamyyntitahoa ja myisin joka ikisen mainoksen blogiini itse. Näitä bloggaajia ei kovin montaa Suomesta löydy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat