Instasize_0423103743
Instasize_0423103743
Instasize_0423103815
Instasize_0423103815

 

Moikka aamupäivään!

Nyt pitäisi olla jo Ikeassa ja Jumbossa, mutta sen sijaa näpytän postausta vanhalla asunnolla. On pölypalloja ja aikataulu, joka vähän kosahti. Niin ja kännykamerakuvia ja nälkä.

Mutta mikäs tässä toisaalta. Ei kuitenkaan mitään vakavaa.

Ensi viikolla pitäisi aloittaa loppukiri kirjan suhteen. Töiden ja kaiken ohella. Vähän jännittää. Tekisi mieli melkein iskeä hanskat tiskiin, mutta toisaalta vaan pistää parastaan. Voin sanoa, että lopputulos on edelleen pieni arvoitus jopa itselleni.

Tänään ja huomenna taas on asunto asioiden hoitoa. Poraamista ja tauluhyllyjä.

Kivaa lauantaita!

-Karoliina-

 

 

 

 

Kommentit (19)

20/19 | 

Mistä tuo takki on!?!?! Olen metsästänyt samantyyppistä koko kevättalven!

23/19 | 

Ei pahalla, mutta onpa postauksista tullut jotenkin kovin tynkiä ja tylsiä, mutta hyvää viikendiä sinullekin!

Helena
24/19 | 

Seppälässä oli ainakin joku harmaa trenssi tyyppinen.. aika saman henkinen ku tämä

25/19 | 

No haloo. Kaveri on just eronnut, anna vähän liekaa!

Oletpa surullisen näköinen alemmassa kuvassa Karoliina. Voimia uuteen elämään. Itse erosin vuodenvaihteessa. Kaikki ei ole helppoa, mutta ratkaisu oli pakko tehdä. Paljon voimia!

minttu
26/19 | 

Harmi, että postausten linja on kovin lyhyttä, tylsää ja samalla kirjoitukset ovat tyhjiä ilman sisältöä. Näissä ei lukijoille jää mitään. Hiljalleen mielenkiinto blogia kohtaan sammuu. Toivottavasti kirjoittaisit joskus oikeasti pohdiskelevia ja oman elämän kirjoituksia-mitä aiemmin olikin.

sara
27/19 | 

Hei Karoliina! Ensimmäistä kertaa klikkasin itseni kommenttiboksiin, kun nyt on pakko kompata muutamaa muuta kommentoijaa...toivottavasti osaan tehdä sen kuitenkin hyvässä hengessä ja rakentavasti. Pidän hurjasti tavastasi kirjoittaa, tai ylipäänsä tavastasi suhtautua elämään (sen mitä nyt näin blogin välityksellä voin siitä tietää). Mutta nyt viime aikoina (jo ennen teidän rankkaa elämäntilannemuutosta, joka varmasti vaikuttaa) olen ollut blogin suljettuani pettynyt. Minun mielestäni usea postaus on ollut sellainen "roiskaisu", joka on ollut "pakko tehdä ja saada alta pois". En tiedä sopimuksianne tällä kyseisellä blogialustalla, onko esim. tietty bloggaustahti jonkinlainen velvoite, mutta minusta olisi hyvä idea se, että harventaisit tahtia, ja sitten kun uutta postausta kirjoittaisit, se olisi pidempi kuin muutaman kappaleen mittainen ja ihan harkittu ja mietitty.

Ylläolevaa en todellakaan sano pahalla, ja blogisi seuraajaksi varmasti jään jatkossakin, mutta jos elämäntilanne on juuri tällä hetkellä vaativa ja hektinen, niin ainakin täällä on yksi lukija, joka mieluiten lukisi hyvän postauksen vaikka kerran viikossa kuin näitä ylläolevia päivittäin.

Aurinkoisia kevätpäiviä koko perheelle!

moona
28/19 | 

Voi näytät niin surulliselta ja uupuneelta. Toivon kovasti voimia ja auringonpaistetta päiviisi! Olet hyvä tiimi tyttäresi kanssa:) Ymmärrän täysin, ettei postauksille ole niin paljon aikaa nyt. Monihan olisi ehkä laittanut blogin tauolle hetkeksi aikaa. Postaat omaan tahtiin ja voimien mukaan.

32/19 | 

No hei : Oikeassa olet :) Tämähän olikin todellinen tynkien tynkä, extempore-postaus, kun ei ollut muutakaan puuhaa.

Kiitos tsempeistä!

36/19 | 

Voi kiitos vastauksesta. Harmi ettei näytä enää olevan valikoimissa. Saanko vielä udella takin mallinimeä, jos onnistuisin jostain sillä löytämään... Aivan täydellinen. Ainakin sinun päällä :)

Sarputin
37/19 | 

Oli varmasti todella raskasta käydä vanhalla asunnolla, jota on laitettu perheen kanssa yhdessä monta vuotta. Voimia eteenpäin!

Sivullinen
38/19 | 

Olet ankea kun kehtaat tänne tulla kitisemään. Mene kirjastoon, sieltä löytyy vaikka minkälaista sisältöä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat