P8245328.JPG
P8245328.JPG

Mä olen vuosien saatossa kokeillut kymmeniä ja taas kymmeniä kuorintoja kasvojen iholle. Monet niistä ovat olleet yhtä tyhjän kanssa, muutamat niistä ovat ansainneet pari ylistysmainintaani, koska en ole paremmasta tiennyt.

Hyvät fibat on jäänyt Dermalogican Microfoliant-kuorinnasta, joka kirkastuttaa ihan oikeasti ihoa. Kyseessä on kuitenkin ollut sellainen kevytkuorinta, ei mikään tehotuote. Monesti olenkin uskonut, että sellaisen täysin freesin olon saisi vain kauneushoitolan ihonpuhdistuksesta. Mutta tiedättekö mitä? Nyt olen löytänyt sellaisen kuorinnan, joka ihan oikeasti tekee ihmeitä naamalle. Ja MELKEIN saman tuloksen kuin jokin kosmetologin tekemä käsittely. Ihan huikeaa!

Kerroin tästä tuotteesta jo hiukkasen kevään Ego-postauksessa, mutta nyt koko kesän käytettyäni en voi kun hehkutella näitä Whamisan kuorintalappuja ihan kympillä. Mulle tulee todella harvoin varsinaisia finneja, mutta ihon alle kertyy – varsinkin leukaan – sellaisia valkeita ihon alaisia näppyjä, joita vain hyvällä tsäkällä saa puristettua ulos. Tali jää siis jotenkin jumiin.

Olen koittanut monia kuorintoja juuri siloittamaan ja puhdistamaan tällaista ihoa, mutta mikään ei ole auttanut. Paitsi nämä Whamisa kuorintalaput. En tiedä, miten lappuset sen tekevät, mutta käytön jälkeen iho on aina ihanan sileä ja heleä.

Nyt minulla on meneillään jo toinen purkki. Olen kuorinut ihon 1-2 kertaa  viikkossa lapuilla. Koska laput eivät ole mitään halpoja, olen alkanut puolittaa laput saksilla kahtia. Riittää oikein hyvin. 

Sellainen vinkki lauantaihin. Meillä on pitkästä aikaa A:n kanssa kahdenkeskinen viikonloppu meneillään. Eilen meillä oli ystäviä syömässä ja tänään….ihanaa, tänään voi mennä tasan sinne, minne nokka osoittaa. Ei suunnitelmia! Välillä näinkin.

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat