P1012282 (5).JPG
P1012282 (5).JPG

P1012285 (4).JPG
P1012285 (4).JPG

P1012291 (3).JPG
P1012291 (3).JPG

Mun meikki on aika usein vain ”meikki”, koska en ole mikään contour-ihminen ja harvoin muutamaa perustuotetta lukuun ottamatta paljon meikkailen.  Joka tapauksessa tällä naamalla, jossa ikä on alkanut jo väistämättä näkyä, jonkinlainen ehostus on tarpeen ihan arkisessa arjessakin. Ja näihin tarpeisiin olen löytänyt tuotteet, jotka toimivat ihan perusmukavasti (tosin uusia ideoitakin otetaan vastaan).

Joka tapauksessa. Uskon, että kaltaisiani pikameikkinaisia on tämä maa pullollaan, joten tässä minun vinkkini päivänvalon kestävään meikkiin.

IHO:

 

KULMAKARVAT:

 

SILMÄNALUSET:

 

SILMÄT:

 

Vinkkejä uusista supermeikeistä otetaan vastaan!

-Karoliina-

*saatu

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Kikosta ei muuten enää saa juuri tuota aurinkopuuteria. Vähän vastaavaa on tullut tilalle, mutta tuo linkissä ollutta ei löydy enää kaupoista. Tämä selvisi minulle tänään Rooman Kikossa käydessäni. -Heidi-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat