// postaus toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa//

Superwood Festival 2018.jpg
Superwood Festival 2018.jpg

Elias gould.jpg
Elias gould.jpg

Eva+manu-13-10.jpg
Eva+manu-13-10.jpg

Luulitko, että festarikausi on jo ohi? Ehei. Nyt se rytinä vasta alkaakin!

The Superwood Festival by Ivana Helsinki on nimittäin taas kerran käsillä. Itse asiassa enää vain yhden arkiviikon päässä. 45-tuntinen ”aikuisten kesäleiri”, jossa pääsee arkea pakoon kokonaiseksi viikonlopuksi, järjestetään ensi viikonloppuna Hotel Rantapuistossa, Helsingin Vuosaaressa.  

Superwoodhan on aivan uniikki konsepti, jossa festarit tuodaan kokonaisvaltaisesti hotelliin ja sen alueelle. Ohjelma tapahtuu hotellissa, mutta hotelliin on mahdollista jäädä myös yöksi niin, että seuraavana päivänä menoa voi jatkaa suoraan sängystä noustua. Eikä festarointi rajoitu vain musiikkiin, vaan tarjolla on jos jonkinmoisia kulttuurielämyksiä muiltakin taiteen aloilta. On keskusteluja, ihanaa kasvisruokaa ja Paola Suhosen luotsaama Wood Tour.

Kommentoi tähän alle ”hep”, ”höp”, ”valitkaa minut” tai mitä tahansa muuta, ja olet mukana KAHDEN yhden päivän Superwood-lipun arvonnassa. Koska festarointiin ei ole enää pitkä aika, arvonta päättyy keskiviikkoaamuna (10.10.2018)  klo 8.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti heti arvonnan loputtua.

Ihanaa uutta viikkoa! Ja jos et luota onneesi, lippuja festareille voi ostaa täältä.  Kannattaa olla nopea, koska koko viikonlopun festaripaketti on jo myyty loppuun. 

-Karoliina-

 

 

Kommentit (47)

Miltsu
51/47 | 

Hep, ehdottomasti mukana arvonnassa. Voitto toisi piristystä ja pitkästä aikaa kahdenkeskeistä aikaa miehen kanssa lapsiperheen arjen tasapainoksi <3

SalamanteriSs
71/47 | 

Vaude! Olispa mahtava huipennus tähän syksyllä vietettyyn parin viikon ”kesä”lomaan :)

MarikaJohannaP
75/47 | 

Nyt on just sellainen fiilis että viikonloppu metsissä tulisi tarpeeseen <3.

Heipe
80/47 | 

Hephephep! Ihan paras artistikattaus etenkin lauantaina! Musaa, metsää, luontoa ja ihmisiä. Olis täyttä timankia tähän viikkoon ja täydelliseen ruska-aikaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat