P4172993.JPG
P4172993.JPG

P4173001.JPG
P4173001.JPG

P4173004.JPG
P4173004.JPG

P4173018.JPG
P4173018.JPG

P4173027.JPG
P4173027.JPG

P4173036.JPG
P4173036.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Aarrekid

Minä ja Aarrekid ollaan oltu kimpassa jo seitsemän vuotta. Muistan edelleen sen hetken, kun sain ELÄMÄNI ENSIMMÄISEN BLOGIPAKETIN. Se oli Aarrekidiltä. Tuijotin pakettia ja sen ihanaa sisältöä olohuoneeni sohvalla ja meinasin pakahtua onnesta. Mitä kummaa? Tämmöistäkö minun pienelle blogilleni? Oli epäuskoinen olo.

Seitsemässä vuodessa on tapahtunut asioita niin paljon, että niiden ajattelu meinaa saada pään aivan pyörälle. Minulle, mutta myös Aarrekidille. Aarrekidin omistajuus on vaihtunut, samoin moni vaatteiden malleissa ja leikkauksissa. Silti Aarrekid on kulkenut mukanamme sitä rataa, kun F on kasvanut. Siitä on tullut sellainen meidän perheen luottovaatemerkki. Sellainen luonnollinen osa F:n pukeutumista ja vaatekaappia. Siksi ei olekaan varmasti yllätys, että lastenvaatteiden osalta minun tämän vuoteni yksi suurimmista yhteistyökumppaneista on juuri Aarrekid. Itse asiassa minua voi kutsua tänä vuonna jopa Aarrekid-lähettilääksi.

Moni teistäkin on varmasti huomannut, että Aarrekid on alkanut muuttaa osin tyyliään tässä viime vuosien aikana. Mukaan on tullut yksivärisiä vaatteita. Sen lisäksi perinteisten Aarekid-leikkausten tilalle on tullut uusia malleja ja mukaan on otettu myös aikuistenvaatelinja AarreWOMAN.

Omistajavaihdoksen myötä Aarrekid onkin ottanut tuotteisiinsa kansainvälinen lähestymistapa. Se, missä merkki oli ennen hyvin suunnittelijalähtöinen, nyt yritys tarkastelee merkkiään brändilähtöisesti. Suunnittelun lisäksi kun on paljon muutakin arvokasta työtä, mitä tuotteen takana tapahtuu. Erityisesti tuotannossa, jota Aarrekidin väki kovasti arvostaa! Kuosisuunnittelu tapahtuu nykyisin yhteistyössä Pattern Labin (Aalto yliopisto) kanssa. Tällä hetkellä – uudistuneella Aarrekidillä – onkin päätetty panostaa mallistotyöhön, jossa jokaisella mallistolla on oma henki, teema ja inspiraatio.

Aarrekidin uudistaminen ei ole tapahtunut hetkessä ja prosessi on edelleenkin kesken. Aarrekid on jo uudistanut pienin askelin logon, graafisen ilmeen, nettisivut, kuvamaailman sekä tuotteistuksen myötä. Aarrekid ei halua tehdä muutosta kuitenkaan yhtenä päivänä, vaan asteittain ja malitillisesti. He aloittivatkin ensimmäisenä tuotteistuksesta ja mitoituksesta, joka vastaa nykyään Suomen Tekstiili- ja Muoti ry:n antamia suosituksia. Koot ovat nykyisin tuplakokoja.

Aarrekidin tavoite onkin ollut kirkastaa ajatus siitä kuka Aarrekid-lapsi oikein on. Ja edetä sen tiedon ja intuitioin pohjalta.

Aarrekid haluaa panostaa jatkossa erityisesti tuotteiden ja mallistojen monipuolisuuteen ja erilaisiin tuotealueisiin. Myös tuotteiden yhdisteltävyys on tärkeä osa-alue. Vanha tuttu pöllötuotesarja jatkuu ja laajenee, mutta jatkossa se  keskittyy enemmän vauvoihin ja vauvahuoneen sisustustuotteisiin. Kylpytuotteet, jotka lanseerattiin jouluna 2017, sai niin hyvän vastaanoton, että se jatkuu myös.

Se, mikä minua kiinnostaa Aarrekissä lastentuotteiden lisäksi, on AarreWOMAN, joka on todellakin mallisto naisille. Ei ainoastaan äideille! Minua on ehkä vähän alkanut tökkiä monen alkujaan lastenvaatemerkin aikuisten vaatteet siksi, että ne on suunnattu niin stereotyyppisesti äideille. Äitiydessä ja helpoissa äitivaatteissa ei tietysti ole mitään vikaa, mutta monen merkin aikuisten vaatteet vaan ovat jo vuosia toistaneet aika lailla itseään. Mutta. Nyt voin sanoa, että luvassa on jotain ihan muuta! Olen nimittäin päässyt testaamaan AarreWOMANin kevään uutuuksia jo ihan käytännössä, ja voin sanoa, että tulossa on jotain todella rohkeaa ja ihanaa. Sellaista, jota voi laittaa sen hiekkalaatikon reunan lisäksi myös illanistujaisin, lasilliselle tai vaikka tärkeisiin työtapaamisiin.

Heitä kommenttikenttään oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja olet mukana pika-arvonnassa. Torstaiaamuun klo 7.00 mennessä arvon nimittäin kahden (2) Lapsimessu-lipun paketin, sekä samalla voittajalle 50 euron lahjakortin, joka käy ostosetelinä Aarrekidin Lapsimessu-osastolta ensi viikonlopun aikana. Lapsimessuillahan julkaistaan uusi  [ underwater ] -mallisto. 

Arvontaonnea!

-Karoliina-

Asu: F:n vaatteet Lapsimessuilla 2018 julkaistavasta Aarrekidin  [ underwater ] -mallistosta

Kommentit (116)

Laurahenriikkaha
14/116 | 

Iik, tää Ois niin huikea! Ensimmäistä kertaa menossa messuille ja vieläpä aivan yksin, ensimmäisen kerran poissa kotoa 3,5v lapsen luota yhtä työpäivää pidempään! Tää kruunaisi reissun <3

Vierailija
19/116 | 

Mukana :) Aarrekid ei ole vielä tuttu merkki, tutustumaan messuille siis ;) -Hanna

Innostunut
32/116 | 

Perjantaina menossa tyttöjen kanssa ja kyllä tämä kruunaisi meidän reissun

Milja
35/116 | 

Mukana arvonnassa, ihana Aarrekid!
Messuille tarkoitus mennä tyttären, äitini ja siskoni kanssa (:

Kotiäippä
46/116 | 

Lähtisin viettämään omaa aikaa(ilman lapsia),kun näin reissumiehen vaimona se on vähän vähäistä. ️

Tiariini
47/116 | 

Olisi mahtavaa tutustua tähän messuosastoon oman nuoren neitoseni kanssa! Mukana arvonnassa!

Marjaana83
56/116 | 

En osallistu arvontaan, kun asun pohjoisessa. Halusin vain kommentoida, että tämä uusi mallisto on ihan huippu, enkä malta odottaa, että tulee myyntiin.

59/116 | 

Alkoi ihan jännittää, että minkälaisia tuotteita on tulossa. Itse rakastuin viime syksynä viimeisilläni raskaana Bubble-sarjan neuletakkiin, josta tuli luottovaate myös raskauden jälkeen.

milluusi
63/116 | 

Tässäpä ois oiva tilaisuus päästä tutustumaan tuotteisiin, joita on vain kuvissa ihastellut! :)

Katsus
68/116 | 

Kelpaisi. Ikinä en ole messuilla käynyt tai tämän vaatemerkin vaatteita päässyt testailemaan/tutustumaan. Hyvää kevättä sinulle.

AaaAaa
70/116 | 

Mukana, diggaan kovasti Aarrekidin uudesta linjasta (ja niiden yksiväriset kankaat on ihania).

Mutsi81
72/116 | 

Olisipa ihana lähteä viettämään omaa aikaa messuille ja viedä taapero siksi aikaa mummolaan :)

Kerttukoo
73/116 | 

Haaveissa on vihdoin päästä Lapsimessuilemaan mulla 10 ja melkein 6-vuotiaat lapset ja haaveissa kolmas, mutta en ole kertaakaan käynyt Lapsimessuilla .

Anjaff
103/116 | 

Mukana arvonnassa. Ei ole ennestään tuttuja vaatteita mutta olisi hauska tutustua.

Sake
104/116 | 

Messuille olisi ihana päästä hipelöimään uutuuksia ja metsästämään tarjouksia. Aarrekid on yksi ehdoton lemppari. Erityisesti uudet linjaukset osuu ja uppoo. :)

Tiiiiia
110/116 | 

Mukana! Olisipa kiva juttu. Laitoin sähköpostiosoitteen tuohon toiseen kenttään jottei turhaan kukaan muu sitä ongi täältä. -Tiia

elinajjpp
114/116 | 

Ehdottomasti mukaan arvontaan! Ihania vaatteita Aarrekidillä!!

Elina (elinajjpp at gmail.com)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat