hobbyhall_karoliina_HR_MG_4518
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4518

Mä en ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä, että jos on mahdollista ostaa pitkäikäisiä kodin sisustustuotteita, astioita tai vaikkapa huonekaluja, miksi hankitaan vuoden tai parin tuotteita, joita ei pian enää voi käyttää.

Kun mä sain Hobby Hallin kampanjaan liittyen tehtäväkseni stailata F:n huoneen, halusin valita sinne huonekaluja, joita voisin kuvitella hänen käyttävän vuosia. Jopa niin kauan, että F voisi viedä ne joskus mukanaan omaan asuntoonsa.

Kurkkaa mun uusi sisustuspostaus, eli se, kuinka taaperohuone stailattiin Hobby Hallin uusilla sisustustuotteilla kestämään niin 4-vuotiaan kuin vaikkapa 14-vuotiaankin elämää. Niin ja postaushan aiheesta löytyy siis täältä, Hobby Hallin omilta sivuilta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

ansku
7/6 | 

Kaikki sisustusvideot näkyivät heti siellä, ensimmäisen julkaisusta lähtien.

Sonja
8/6 | 

Vastaus otsikkosi kysymykseen: "VOIKO SAMA SISUSTUS PALVELLA 4-, 14- JA 24-VUOTIASTA?". Kyllä voi!! :) Minunkin mielestä järkevämpi satsata pidempiaikaiseen sisustukseen, sen sijaan, että hankitaan vuoden parin tuotteita, joita ei voi muutaman vuoden päästä enää käyttää..

Muistan itse saaneeni aivan ihanan ja ison Muuramen työpöydän 7-vuotiaana mennessäni ekalle luokalle. Muistan vielä, kun pöytä oli suhteellisen uusi; minulla oli aina kiire koulusta kotiin ihastelemaan sitä! :D Sama pöytä löytyy edelleen lapsuudenkodistani hyvä kuntoisena! :)

Olen nyt 27 -vuotias ja edelleen sitä mieltä, että lapsuudenkodin huoneeni sisustus ja erityisesti Muuramen -pöytä ovat toimivat ja miellyttävät silmää edelleen! Ottaisin ne heti mukaani jos voisin! ;) Kun joskus ostamme poikaystäväni kanssa yhteisen isomman asunnon, aion ottaa pöydän mukanani. Tällä hetkellä se ei valitettavasti mahdu 37 neliön kaksiooni!

Halusiaisin vielä kiittää ihanasta blogistasi, jonka löysin Iholla -ohjelman myötä! <3 Tämä on ainut blogi, jota seuraan aktiivisesti ja jonka päivityksiä odotan innolla! :) Päivityksesi ovat kiinnostavia ja ajankohtaisia ja välillä niin hauskoja, että toimivat hyvin päivän piristyksenä! Bloggaat myös lapsiperheen asioista, sillä tavalla kiinnostavasti, että ne kiinnostavat myös lapsettomia lukijoita! Ainakin minuun uppoaa! :D (Olen huomannut, että harva bloggaaja pystyy tähän..)

10/6 | 

Oi kiitos!! Ihania sanoja.

Muuten Muuramesta piti vielä sanoa, että himoitsin sen lastensänkyä kauan F:lle. Oli vaan sen verran hinnakas, että Ikea vei tällä kertaa voiton.

Liinu
11/6 | 

osaatko sanoa löytyykö tuota ritilätuolia vielä hobbyhallilta?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat