P8311244.JPG
P8311244.JPG

P8311245.JPG
P8311245.JPG

P8311246.JPG
P8311246.JPG

Muistatte varmasti, kun kesän lopulla mietin, josko ottaisin - taas kerran - itselleni ripsipidennykset. 

Minullahan on elämäni aikana ollut ne useaan otteeseen, mutta aina olen niistä luopunut, kun olen allergisoitunut ripsiliimalle. 

Tajusin kuitenkin kesän lopulla, että olen aikaisemmilla kerroilla laitattanut ripseni aina saman merkin tuotteilla, joten pohdin, voisinko olla ei-allerginen jollekin toiselle merkille. Kun laitatin kynteni Felicitassa, ehdotin Milalle, että koittaisimme laitattaa ripset minulle hänen käyttämällään ripsimerkillä. 

Päätimme, että olisin nyt ehdottoman rehellinen (myös itselleni!) jos silmäni oireilisivat. Koska sitä en haluaisi, että terveyteni kärsisi turhamaisuuteni takia.  Jännitin ripsien laittoa ihan hirveästi, ja olinkin ehdottoman ihmeissäni, että tällä kertaa en saanut ripsistä ja niiden liimasta mitään oireita. Silmäni eivät punoittaneet TIPPAAKAAN laiton jälkeen, eikä luomeni ole kutisseet kertaakaan. Ei edes saunassa tai suihkussa, kuten aina ennen. Taisin siis löytää merkin, joka sopii minulle. 

Ja onhan nämä nyt ihanat. Niin helpot ja tällä kertaa minusta myös niin luonnolliset, etten usko, että monikaan on edes huomannut lisäosia silmissäni, Vai mitä olette mieltä? 

-Karoliina-

*Ripset toteutettu yhteistyössä Felicitan kanssa 

Kommentit (29)

melinamanna
32/29 | 

Surullista miten muutama postaus taaksepäin hehkutat "ah nyt aion olla niin luonnollinen" ja nyt on jo kaukana luonnollisista olevat kynnet liimattu ja sori vaan, kyllä noista ripsistä heti huomaa että feikit ovat.. että se siitä luonnollisuudesta. Tuntuu että et ole löytänyt omaa tyyliäsi vaan haet koko ajan eri räpellyksillä jotain ja koitat miellyttää vähän kaikkia. Kuten pukeutumistasi kuvailit äskettäin klassiseksi, ja kun muutaman kuukauden takaisia postauksia selaa niin ei kyllä napapaidat, lippikset ja korkeet sukat sun muut teinien suosimat vaatteet edusta "klassista" tyyliä. Tyyli on jotain pidemmän aikaa ollutta, sinulle ominainen asia. Et voi vaan yhtäkkiä päättää että olen klassinen pukeutuja jos vähän aikaa sitten olet heilunut 13- vuotiaan tytön näköisenä jossain. Rauhaa.

Jasmiina_k
33/29 | 

Ikävä kyllä joudun olemaan tässä samaa mieltä. Tuntuu, että et oikein tiedä mitä millonkin olisit ja saa semmosen vaikutelman, että olet pienessä kriisissä itsesi kanssa.
Tsemppiä oman tyylin löytämiseen! :)

Karoliina Sallinen
34/29 | 

En ole muuten  hehkuttanut noin. Jos luet tarkemmin Luonnollisuuden paradoksi -postauksen (otsikkokin sen kertoo), ilmenee siinä, että haluaisin NÄYTTÄÄ luonnolliselle, mutta siihen tarvitaan minusta - minun omalle kohdalleni - juurikin niitä feikkejä lisäosia, räpellyksiä. 

Ainoa, ketä yritän miellyttää ulkonäköasioissa, on itseni. Ja oikeassa olet: Minulle tyyli on aaltoliike ja ikuinen projekti. Ja se on minusta hauskaa. Kokeilla ja onnistua. Kokeilla ja erehtyä. 

Mä en ole mielestäni myöskään kuvaillut tyyliäni klassiseksi. Vai olenko? Korjaa, jos olen väärässä. Siihen toki olen joskus halunnut pyrkiä, mutta sekään ei ole ihan onnistunut, kun eteen on tullut kimallepaita, neonlenkkarit tai lippis, jotka ovat vaan miellyttäneet silmää. 

Mielestäni tyyliasioissa voi todellakin "vaan yhtäkkiä päättää" :) 

Vierailija
35/29 | 

Pystytkö koskaan ottamaan kritiikkiä itseesi liittyen vastaan? Jo bellan puolella oli helposti huomattavissa useaan otteeseen että vastaat asiallisesti annettuun kritiikkiin hyvin voimakkaasti tavalla joka keskustelun ulkopuoliselle näyttäytyy karvat pystyyn nostavana piirteenä, ei niinkään aikuisen kirjoittamana kommenttina. Erityisesti nuo "en ole koskaan" eivät vakuuta. Minusta pointti siitä että ensin haet luonnollisista mutta tekosi eivät näytä siltä oli asiallinen, koska esim ripset ovat nätit mutta kaukana luonnollisesta. Rauhaa!

Houska
36/29 | 

Musta on hauskaa, että bloggaajalle voi heittää mitä vaan kommenttia ja kun bloggaaja vastaa kommenttiin, on se 'väärin'. Jos kommenttiin vastaa lisämielipiteillä tai pitäytyy omassa kannassaan, mielistelemättä lukijaa, ei osata muka ottaa kritiikkiä vastaan :)

NelliinaKivi
37/29 | 

"Ainoa, ketä yritän miellyttää ulkonäköasioissa, on itseni."

Ai että on naisten vanhin ja kulunein satu :D Voitko ihan kirkkain silmin väittää että jos olisit maapallon ainoa ihminen, liistaroisit itsellesi tekoripset ja värikkäät kynnet? Koska "haluaisit miellyttää VAIN itseäsi".
En ymmärrä miksi naiset eivät voi myöntää että haluavat miellyttää ulkoisesti itseään mutta myös osittain tekevät valintoja toisten ihmisten takia!?? Mitä pahaa siinä on, luuletko leimaantuvasi ulkonäkökeskeiseksi ihmiseksi? Tuskin niin kävisi, se olisi vaan kypsempää myöntää kuin väittää että joo öh ihan itteni takia laitan tän napapaidan ja nää korvikset ja tota huulipunaa ja vähän hajuvettä. Siinä on aina ripaus toisten miellyttämistä mukana :D Eikä sen myöntämisessä ole mitään pahaa, ihminen on luonnostan kiinnostunut muiden mielipiteistä ja koittaa ottaa ne huomion järkevissä rajoissa. Ei tarvitse esittää mitään strong-independent womaniä, minä ihailen naisia jotka uskaltavat myöntää että tekevät valintoja itsensä ja myös muiden takia. Kuinka moni esimerkikisi ottaisi silarit tai hiustenpidennykset jos asuisivat koko elämänsä jossain mökissä näkemättä yhtäkään ihmistä vuosiin? Silti aina lööpeissä huudetaan "otin nämä vain itseni takia" JA HAH, get real. Sinä myös, Karoliina :D

Vierailija
38/29 | 

En ole kyllä ole aivan samaa mieltä. Olen huomannut itsessäni ihan valtavan kehityksen sitten yläasteiän, jolloin 90% pukeutumisesta ja meikkaamisesta oli muita varten eli "mitä ne minusta ajattelevat", ja niin kuin "ne" nyt eivät huomaisi, että on finnejä meikin alla ja topatut rintaliivit. Toki arkimeikki on välillä edelleen (huonona päivänä) enemmän suojakuori kuin feministinen kannanotto, mutta kyllä väittäisin, että suurimmaksi osaksi pukeudun ja meikkaan toteuttaakseni itseäni. Toki ilahdun, jos minua arvostetaan ja tietyt vihjeet pukeutumisessani auttavat löytämään samanhenkisiä ihmisiä. Ihmisen ulkonäöstä ei pitäisi päätellä liikaa hänen motiiveistaan. Karoliinakin myöntää vielä hakevansa "tyyliään" eli itselleni tarkoittaa sitä meikkiä ja asua, missä tuntee olonsa eniten itsekseen. Mielestäni ei tarvitse pyrkiä mihinkään yhteen tyylilokeroon, tyyli myös kehittyy, ja tyylikkäinä pitämiäni ihmisiä tuntuu yhdistävän pyrkimys koko ajan kehittää itseään ja hakea uusia ideoita. Ei se "klassinen" tyylikään ole vuodesta toiseen sama, eli 80-luvun klassinen on nyt kasarityylinen. Eli tsemppiä Karoliinalle!

Kirstiinanen
39/29 | 

Ei tässä edellisessä kommentissa ollutkaan kyse siitä montako prosenttia joku pukeutuu muiden mieliksi vaan siitä että on ihan turha väittää että pukeutuu VAIN itseään varten. Että jos Karoliina ottaa irtoripset ja tekokynnet, se olisi aivan 100% vain häntä varten. Kuten edellä todettiin tuskin hän näin tekisi jos olisi ainut ihminen maailmassa, koska silloin ei kukaan niitä räpsyjä ja kynsiä ihailisi ;)

NinjaK
40/29 | 

Kyllä noista ripsistä näkee jo kauas, että feikit ovat. En ymmärrä miten nuo ripset näyttävät mielestäsi luonnollisilta ja ei ripsienpidennyksiltä?

Karoliina Sallinen
41/29 | 

Ihan siksi, että ne ovat samanpituiset kuin omani ripsarin kanssa :) Nyt tummuus ja paksuus tulevat vain suoraan herättyä, ei maskarapurkista. 

Jonsbe
42/29 | 

Kyllä ripset tekevät niin paljon lookille. Itseäkin houkuttaisi tuo helppous. En vaan raaski juosta kuukausittain huoltamassa niitä. Oletko Karkki miettinyt/kuullut Yumilashes ripsien kestotaivutuksesta? Siinä ripsiin ei lisätä mitään extraa vaan omia ripsiä värjätään ja taivutetaan, on kuulemma hellävaraisempi vaihtoehto kuin joka aamu omien ripsien taivutus...

MARI L
44/29 | 

Sain myös oireita liimasta, mutta oireet hävisivät liiman vaihdolla. Oli joku päivitetyn liiman vanhempi versio. Tosin olen pidennyksistä luopunut 5 vuotta sitten, joten nekin hommat on varmaan muuttunut. Tuli vaan mieleen, että ehkä se on valmisteesta kiinni.

Jälkikäteen ajateltuna ihmettelen miksi ihmeessä pidin pidennyksiä kaksi vuotta ja jännitin (tai kärsin) liiman oireita. Hullua!

Karoliina Sallinen
45/29 | 

Valmisteesta juurikin. Eihän kaikkien naama kestä esim. jokaista rasvaakaan, vaikka osaa voi käyttää. Hassua, miten kuvittelin ennen näiden kaikkien liimojen olevan jotenkin samanlaisia. 

MARI L
46/29 | 

Niinpä! Onneksi taitavat kosmetologit osaa auttaa. Toivottavasti nyt ei tule mitään oireita! :)

Elina U.
47/29 | 

Mulla myös tullut allergiset reaktiot muutamien eri merkkien ripsiliimoista, siksi onkin pakko jättää räpsyttimet muille! Nyt vasta tämän luettuani hoksasin, että kyseessä saattaakin olla yleisempi ongelma mitä luulin. (Hassua muuten, etten ole täällä Jenkeissä bongannut ripsienpidennyksiä oikein kellään, tai huomannut niitä edes mainostettavan!)

Karoliina Sallinen
48/29 | 

Onko niin, että Jenkeissä käytetään paljon juhlissa liimattavia ripsiä? Ainakin näin olen ymmärtänyt, kun netin meikkivideoita olen katsellut. 

LiisaK
50/29 | 

Minä en oikein ymmärrä että miksi ihmisellä pitäisi olla jokin tietty tyyli, mitä jotkin edelliset kommentoijat nyt hiukan peräänkuuluttavat. Muistaakseni et ole kertaakaan vannonut jonkin tyylin tai esim. klassisuuden tai vastaavasti luonnollisuuden nimiin niin että aiot siinä nyt sitten pysyvästi pysyä, vaan olet sanonut että joku juttu miellyttää sinua tai olet ihastunut jonkin valmistajan vaatteisiin, tyyliin tms. Minulla itselläni ainakin tyyli vaihtuu päivän, vuodenajan tai ajanjakson/mielialan mukaan ja minusta se on ok! Kauhistuttaisi, että näin kolemenkymmenen korvilla jämähtäisin johonkin lookiin, olipa se sitten teini tai täti tai jotain siltä väliltä.
Ja muuten - mielestäni olet varsinainen tyylitaituri!! Ja kauniskin olet kuin mikä. Jatka omalla linjallasi, esittele kivoja ja kauniita ja hyviksi kokemiasi asioita aina vakavampien aiheiden lomassa! Julkisia arvostelijoita (kun ei tarvii nimeä julkaista) löytyy aina tyyliin "hei siis sori, muta mun on pakko sanoo..." heh he... Se jos joku on teiniä. Mukavaa syksyä!

RiikkaKr
51/29 | 

Ei "pidäkkään" olla tiettyä tyyliä eikä Karoliina ole "vannonut" tiettyä tyyliä kuten asian ilmaisit. Mutta ehkä pointtina on kommentoijilla ollut juuri se ristiriitaisuus mikä hänen blogistaan välillä ilmenee. Tai tuntuu ettei hän tavallaan "seiso sanojensa takana" :D Saa toki tyyliä vaihdella mutta lukijalle voi tulla vähän tympeä olo kun eka hehkutetaan luonnollisuutta ja sitten heti liimataan kaiken maailman irto avut päälle. Tulee juuri sellaiset kaikkien miellyttäjä vibat.

Karoliina Sallinen
52/29 | 

Ja Riikalle vielä : Ehkä tässä on se, että kun yritän miellyttää itseäni...ja se, mikä milloinkin mua tyylillisesti miellyttää, vaihtelee :) 

Karoliina Sallinen
53/29 | 

Mä ajattelen samalla tavalla tyylistä ja ilmeisesti mun tapauksessa "tyylistä : Se ei ole niin vakavaa! on hauskaa kokeilla. 

Itsekin mietin, olenko muka kirjoittanut niin ehdottomasti luonnollisuuden tai klassisuuden puolesta. Jos, niin sitten olen kyllä epäonnistunut kirjoittajana, kun en ole niin jyrkkä oikeasti koskaan ollut. 

Ihanaa syksyä sullekin!

Vierailija
54/29 | 

Olet mielestäni todella kaunis, ripset eivät ole "luonnollisen" näköiset, mutta eivät myöskään överifeikin. Vastaat myös ihanan myönteisesti kaikkiin, aika törkeisiinkiin kommentteihin. Pukeutuminen ja kauneudenhoito saa olla hauskaa! Kukaan toinen ei todellakaan voi sanella toiselle tyylisääntöjä. Omat pahimmat virheostokseni ovat heti imetysajan jälkeen, kun painoni heitteli (imetys vei minut alipainon puolelle) ja vartalon muoto oli muuttunut ja samanaikaisesti sain päähäni, että haluan pukeutua klassisesti. Sitten "sijoitin" perusvaatteisiin, kunnes löysin itseni jännemmistä leikkauksista, kiinnostavista väriyhdistelmistä, ja myös sieltä teinin, pellen ja mauttomuuden rajoilta leikkimästä, enkä ole koskaan ollut niin tyytyväinen ja kotonani vaatteissani kuin nyt kolmikymppisenä vakosametticulotteseissa, ribbiteepaidassa ja glitterkengissä. Onneksi suurin osa niistä perusvaatteistakin on löytänyt paikan tästä sekamelskasta.

Heidi.H
55/29 | 

Todella kauniit ja luonnolliset ripset! Kivoja kaikki kauneuspostaukset ja jatkoa odotellaan aikuisiänaknen kanssa kamppailuun. :)

floralys
56/29 | 

Minkä nimistä valmistetta ripsiisi käytettiin tällä kertaa? Itselläni on atooppinen iho ja kun se on nyt ollut kolme vuotta todella hyvin hallinnassa (rasvaa tarvitsen vaan aamuin illoin kun ennen lisäsin sitä kerran tunnissa), niin olen miettinyt josko ottaisin ripset. Kävisin tosin ensin testaamassa ihan esimerkiksi muutamalla ripsellä (jos joku tällaiseen suostuu) ennen ripsien laittoa jos jotain reaktiota sattuisi tulemaan..

ohsomanyreasons
57/29 | 

Kauniit ripset ja kaunis nainen! :) Minusta nuo ovat suht luonnollisen näköiset. :) 

Itse haluisin ripset, sillä omat ripset ovat säälittävät ohuet ja hentoiset, mutta en jaksa huollattaa niitä. Lisäksi ne menivät ihan sikinsokin yön aikana ja en kestänyt sitä aikaa ennen huoltoa, kun ripset olivat harventuneet. Siispä tyydyn sutimaan kymmeniä ripsivärikerroksia aamuisin supertuuheuttavilla ripsiväreillä. :D

Vierailija
58/29 | 

En ole nähnyt vielä luonnollisia tekoripsiä, mutta toki nuo on maltilliset. Kaunis olisit ilmankin, mutta jokainen koristautuu niin kuin tahtoo. Ja tyylihän on juurikin leikittelyä, ei tarvitse lukittautua yhteen muot(t)iin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat