tukka1.jpg
tukka1.jpg

Tämä tukanvaalennusprojekti ei näytä loppuvan vielä vähään aikaan, koska nälkä kasvaa syödessä. Ensin oli vuosi sitten aivan intona ruskeista hiuksista vaaleilla raidoilla, mutta pian halusin vähän vaaleampaa ja nyt ollaan kai virallisesti blondi. Joka kerta, kun tukkaa on katsellut kampaajakäynnin jälkeen useamman viikon peilistä, alkaa haluta vielä vähän vaaleampaa. Superkoukuttavaa! 

Minun hiuksenihan leikattiin pitkäksi polkaksi reilu kuukausi sitten, nyt oli värin kirkastuksen vuoro*. Asialla oli jo toistamiseen The Loftin Sofia, jonka tapaan toimia hiusteni kanssa tykkään ihan hirveästi. Meillä synkkaa ajatukset niin hyvin yksiin, joten tuntuu, että lopputulos on aina prikulleen sitä, mitä haluankin.

Joillakin kerroilla minun hiuksistani on värjätty vain juuri, mutta nyt väriä kirkastettiin kauttaaltaan. Sellainen vaalea toffeetukka muuttui nyt selkeästi vaaleammaksi. Edelleenkin – kuten koko blondaushistoriani ajan – väri saatiin päähän raidoilla, jotta tuo juurikasvu olisi mahdollisimman luonnollisen näköinen. Tosin pohdin, pitäisikö vaalennusta alkaa tehdä koko päähän ihan ilman raitaa, jolloin yleisilme vaalenisi entisestään. Kokemuksia tästä otetaan mielellään vastaan.

Ihana kesäperjantain kunniaksi minulla on teille pieni lahja: Mainitsemalla Kolmistaan-blogin varauksen yhteydessä, saat -10% alennusta kaikista The Loftin Sofian hiuspalveluista, kun varaat aikasi 1.7.2017 mennessä. Ajan voi varata täältä. 

P1010866 (4).JPG
P1010866 (4).JPG

P1010865 (4).JPG
P1010865 (4).JPG

P1010870 (4).JPG
P1010870 (4).JPG

Ihanaa perjantaita! Täällä Espanjassa herättiin aurinkoiseen aamuun!

-Karoliina-

*kampaajapalvelu saatu

Kommentit (3)

MarikaJohannaP
4/3 | 

Sulla on kyllä todella kauniin väriset hiukset kummassakin kuvassa. Mä olen kanssa koko hiusten vaalennusta miettinyt mutta en ole uskaltanut, mietityttää niin paljon se mihin kuntoon hiukset menevät sen jälkeen. Tosin Olaplexinhän pitäisi nykyään suojata hius todella hyvin rankemmissakin vaalennuksissa.

Minnea
5/3 | 

Oma kokemus on, että jos oma väri on tummempi, niin raidat on ainoa vaihtoehto. Itsellä ainakin jos vaalentaa koko pään, niin juurikasvu on rumaa. Raidoilla se näyttää siedettävämmältä.

Tykkäsin sulla tosi paljon tummista hiuksista, mutta ei vaaleammatkaan hassumat ole :)

Taru Mari
6/3 | 

No todellakin voi! Meinaan itse juuri ryhtyä vaalennusprojektiin ja nyt ajattelen etten halua ihan blondia. Kokemusta kuitenkin vaaleistakin hiuksista on ja silloin kävi juurikin niin että koko ajan halusi vaaleampaa, vaikka se ei nää näyttänyt edes hyvältä omassa päässäni. :D Sama kyllä on tummennuksen kanssa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat