OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatte varmaan, kun viime vuonna esittelin teille kuukausittain geelikynteni. Kesän aikana luovuin kuitenkin kynsistä, vaikka monet niistä olivatkin minusta ihania. Syitä oli monia. Ensinnäkin kynsihuoltopaikka sijaitsi kodistani sen verran kaukana, että huoltoihin menosta tuli aina aikamoinen operaatio. Sen lisäksi kynsien tekokynsimäisyys alkoi jossain vaiheessa nyppiä. Toki halusin huolitellut kädet ja aina huollon jälkeen kynnet olivatkin kauniita, mutta pitkät kynnet muuttuivat pian vähän epäsiisteiksi. Niistä tuli kauneuden irvikuva, kun kasvoivat ylipitkiksi.

Kesän ja alkusyksyn porskuttelinkin aivan omilla kynsilläni, mutta käsien alkaessa kuivua syksyn myötä halusin taas hoidetut kynnet. Olen puhunut tästä ennenkin, mutta minun käteni pysyvät paremmassa kunnossa, jos kynsieni päällä on jokin geeli tai lakka. Tuntuu sille kuin kynnet varastaisivat luomutilassa käsien kosteuden.

Niinpä päädyin taas geelikynsiin, mutta tällä kertaa monta astetta luonnollisempiin sellaisiin. Paikaksi valikoitui Bio Sculpture Salonki Helsinki ja geelimerkiksi luonnollisesti Bio Sculpture.

Bio Sculpture on maailman ainoa kliinisesti testattu kynsisarja, eikä sitä ole testattu eläimillä. Se sopii jopa vegaaneille, eikä Bio Sculpture -kynsiin käytettävät aineet tuoksu juuri miltään. Kaiken lisäksi käsittely on kynsiystävällinen.

Itse päätin tässä luonnollisuusteemassa myös tällä kertaa suosia hyvin lyhyitä kynsiä. Nämäkin kuvissa olevat kynnet ovat olleet minulla 2,5 viikkoa, ja silti ne ovat näin lyhyet ja siistit. Halusin ottaa postauksen kuvan tarkoituksella monta viikkoa huollon jälkeen siksi, että voisin osoittaa, kuinka hyvin tehdyt kynnet ovat siistit myöhemminkin. Ja koska Bio Sculpture-geelauksessa kynnen pintaa ei kyllästetä hirveän paksulla kerroksella, tulee tuosta geelin ja oman kynnen rajastakin siisti.

Minulla kynnet Bio Sculpture Salonki Helsingissä teki aivan ihana ja taitava Veronika. Hänelle ajan voi varata täältä.

-Karoliina-

*kynnet toteutettu yhteistyössä Bio Sculpture Salonki Helsingin ja Bio Sculpturen kanssa

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Emma
5/4 | 

Multa löytyy kotoa geelikynsitarvikkeet ja aikoinaan aloitin tekemällä vaan niitä perinteisiä geelikynsiä jatkeineen päivineen, mutta yhtäkkiä niihin tuli vaan stoppi enkä kestäny enää pitkiä kynsiä yhtään. Sillon aloin tekemään vaan oman kynnen geelausta ja se on ihan paras!! Teen välillä kynsiä myös opiskelujen ohella ja monien asiakkaiden omat kynnet on muuttuneet iiihan tyystin huoltokertojen välillä. Ensimmäiseen laittoon saattaa tulla todella lyhyet ja huonossa kunnossa olevat kynnet mut jo seuraavassa huollossa kynnet on kuin ihan erit, kun geeli on suojannu kynttä ja antanu niiden kasvaa! Mä voin siis suositella sitä ihan ehottomasta - se on vielä asteen mukavampaa kynsille kun viilailut on ihan minimissä :-)

Missy
6/4 | 

Hei,
sitä vaan kyselen, että olisiko just nää ollut sulle luonnollisin valinta tällä hetkellä myös ilman tätä yhteistyötä? Mua houkuttaisi jotain omille kynsilleni tehdä, ovat nyt taas ihan revityt ja tosi ohuet, haluaisin ne paremman näköisiksi ja kuntoisiksi muutenkin. Mitöään kovin pitkiä en todellakaan halua, vaan just jotain tosi luonnollista. Mulla ei ole mistään kynsihommeleista kokemusta, ja tää sattui silmien eteen just, joten sillä kyselen :) Niin ja tietenkin mahdollisimman vähillä myrkyillä, eli siinä mielessäkin nää kuulosti hyviltä. Muitakin mahdollisuuksia saa toki vinkata! Kiitos jo etukäteen :)

8/4 | 

Tämä siis on luonnollinen valinta mulle ? Olisi ollut mahdollinen jatkaa perinteisilläkin merkeillä, mutta halusin nimenomaa nämä kuultuani niin paljon hyvää kyseisestä merkistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat