OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ostellut kotiin suurimman osan tavaroista nettikirppiksiltä, mutta viime viikolla tein muutaman tilauksen ihan uusiin tavaroihin. Yksi niistä oli Vitran Rotary Tray -tarjotin. Tämä ei ole ollut mikään pitkäaikainen haave. Itse asiassa en ollut tiennyt koko tuotteen olemassaoloakaan ennen kuin näin sen jossain viimeviikkoisessa Instagram-kuvassa. Tykästyin heti, etsin tarjottimen nimen käsiini ja tilasin Finnish Design Shopista.

Nyt pitäisi vaan saada tuo eteinen kuntoon niin, että tarjotin pääsisi paraatipaikalle eteisen lipaston päälle. Tarkoitus on, että laittaisin siihen aina seuraavan päivän korut jo illalla valmiiksi.

-Karoliina-

Kommentit (5)

Tiisau
6/5 | 

Oi kaunis!! Mentävä myös katsomaan. Mukavan värinenkin. Jee, saat uutta kaipaamaasi tyyliä - itselläni se meinaa löytyi juurikin noin eli pieniä tavaroita (väri-ihanuuksia) hommaten ja yhdistäen.

Mitkä kauniit korvikset tuossa on? En tarkoita Uhanan Pisaroita, vaan alemmalla tasolla olevia. Herkut. Vaiko karkit.. :)

Riina
7/5 | 

Voisitko tehdä korupostauksen, jossa esittelet korujasi. On useammassa aikaisemmassa postauksessa ihastellut sun kauniita koruja, etenkin korvakorujasi:)

Iina
8/5 | 

Ihailin minäkin noita alempia korviksia ajatuksena kysyä niiden alkuperää ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat