OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekö mistä aina huomaan, että kesäloma on ollut virkistävä? No siitä, että heinäkuun lopulla mieli ja kännykän muistio alkavat täyttyä innokkaista ideoista : "Kokkaa Safkaa-kirja läpi. Opettele joka viikko yksi uusi kasvisruoka. Hommaa salikortti. Tee jotain uutta hiuksille.Tutustu kansalaisopiston kurssitarjontaan. Vie vaatteita kirppikselle."

Tottahan se on, että ihan kaikki idealistiset tavoitteet ei toteudu, mutta loppukesän innokas palo kaikkeen kunnolliseen, järjestelmälliseen, uuteen ja inspiroivaan ovat olleet mun tapa elellä varmasti aina. Monille tämä tehokkuus iskee uuden vuoden aikaan, mulla loppukesästä ja syksyllä, jolloin aurinko, lämpö ja kesäenergia buustaavaat uuteen alkuun.

Joskus olen miettinyt, onko to do -listojen teossa ja näissä mun loppukesän visioissa mitään järkeä, jos kuitenkaan kaikki listalla olevat asiat ei toteudu. Tai en edes itse jaksa lopulta viedä niitä loppuun. Nyt kuitenkin, kun katson syksyjä taaksepäin tajuan, että ilman niitä listoja mun elämä olisi tällä hetkellä hyvin erilainen kuin vaikkapa viisi vuotta sitten.

Sitä paitsi : Isot ja pienet haaveet tekee elämästä ihanaa!

Kuka muu jo vähän odottaa, että kohta saa palata ruotuun?

-Karoliina-

Kommentit (22)

Sanna
23/22 | 

Minä!!! Suuri arjen ystävä! Vaikka se onkin aika hektistä (aloita yhtälöllä neljä lasta ja vuorotyö...) niin silloin sitä vasta tuntee elävänsä ? hah hah!

Daniella
25/22 | 

Mulla kanssa syksy on usein se energisin, mutta myös vuodenvaihde, mikäli joulunaikaan on oikeasti ehtinyt levätä. Tänä vuonna tunnelmat ovat vähän sekalaiset, hyvällä tavalla. Esikoinen aloittaa eskarin ja perheeseen syntyy pian uusi pikkusisarus. Arki muuttuu taas vähän erilaiseksi ja se on jännittävää. Olo on siis innokas, mutta en halua kiirehtiä vielä syksyyn, vaan nauttia tästä kesästä rennosti näiden kahden isomman lapsen kanssa.

Ihanaa viimeisiä lomahetkiä!

Hellu
27/22 | 

Syksy on mullekin aina jotenkin uuden alku. Kesä on ihana ja silloin relataan, elokuussa voi ostaa syysvaatteita ja kynttilöitä ? Juuri niin, palata ruotuun ?

Heidi
29/22 | 

Syksy tuo aina mukanaan ihanan rytmin arkeen. Kun vielä opiskelin niin odotin kesän lopulla intopiukeana, että sai alkaa kalenteriin merkkaamaan kursseja. Syksyllä käynnistyy mun eka vuosi opettajana ja mielenkiinnolla (ja ehkä hieman kauhulla) odotan mitä kaikkea syksy ja koko vuosi tuo tullessaan. :) Ihanaa päästä kuitenkin vihdoin eroob opiskelusta ja luoda uudet rutiinit työn myötä!

Rupu
31/22 | 

Mä odotan että mies palaa töihin ja lapsi päiväkotiin ja arki alkaa, ärsyttävää olla ainut jonka täytyy viettää aurinkoiset kesäpäivät töitä tahkoten ja muu perhe voi sotkee kotona et mulla ois tekemistä vapaapäiviksikin :'D koska oon siis myös ainut jonka silmä ei siedä sitä epäjärjestystä.

Milja
33/22 | 

Milloin sä julkistat seurustelevasi?:)

Milja
35/22 | 

Mitä on tapahtunut ajankohtaiskatsaukselle, sitä ei ole kesän aikana näkynyt lainkaan:( Ja milloin sun kirja tulee ulos?

36/22 | 

Lopetin sen viime vuonna, mutta ehkä se olisi ihana pistää taas uudelleen käyntiin. Vaikka taas 2017?

Kirja tulee ulos syksyllä. Iiks!

37/22 | 

Kokonaibes kolmen viikon loman kolmannen päivän aamuna en todellakaan odota ruotuun palaamista. Eilen jopa olin sitä mieltä että kyllä sitä saisi aikansa kulumaan ilman töissä käyntiä vaikka useamman vuoden putkeen.

39/22 | 

Hep! Tulee kyllä haalittua kaikkea uutta syksyä kohti mentäessä. Aloitan opiskelemaan uuden ammatin työn ohella (joten poika aloittaa päiväkodin osa-aikaisena), aloitin juoksuharrastuksen, innostuin kesän aikana myös bloggauksesta. Mitähän niitä muita olikaan. Muut ainakin kyselee, kuinka saan ajan riittämään, kun on "monta rautaa tulessa". Välillä tuntuu, että sitä on tehokkaampikin, kun on paljon hommaa. Silloin ei voi lykätä mitään tuonnemmaksi :).

suski
41/22 | 

Odotan ja se alkaa jo ensi viikolla. Rytmi on vielä kääntämättä. Muu perhe jatkaa aamunukkumisiaan..

ulla
43/22 | 

MINÄ, MINÄ !!! Niin valmis jo palaamaan arkeen ja työkuvioihin. Koko heinäkuu lomailtu :) ..... RAkastan vaan arkea .

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat