OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistelisin, että pyysitte kesällä minulta parissakin kommentissa meikkivinkkejä. Voi kuulkaa. Tarvitsisin itsekin niitä! Kun kasvojen muoto on iän myötä muuttunut, rajauksen teossa eye liner tarttuu alkaviin ryppyihin ja muutenkin kasvot tuntuvat välillä vieraille, tuntuu, etteivät vanhat niksit enää päde.

Unelmatilanne tietysti olisi, jos joku ammattilainen pitäisi minulle oikean meikkikoulun, mutta kylläpä tässä on tullut joitain juttuja opittua yrityksen ja erehdyksen kautta. Treffimeikistä kirjoittelin viime kevättalvella täällä ja nyt syksyllä ajattelin paljastaa mun arkimeikin niksit.

Sitä ennen kuitenkin halusin kertoa teille mun loppukesän löydöstä, nimittäin violetista silmärajauksesta ja ripsarista.

Olen lukenut tietysti jo lehdistä kymmeniä vuosia sitten, että vihreäsilmäiselle oiva silmämeikkiväri olisi violetti. En ole kuitenkaan omalla kohdallani kokenut violettia hyväksi valinnaksi. Silmieni väri on aika haalea, ja mielestäni olen usein violetissa meikissä näyttänyt vain sille kuin meikit olisi levinneet (tai olisin saanut mustelman silmään).

Heinäkuussa kuitenkin huomasin, että vika on ollut violetin sävystä. Luumu on edelleenkin mun mielestä itselleni huono valinta, mutta kirkas violetti saattaisitte sittenkin sopia. Niinpä marssin Helsingin keskustan Sokokselle, ja pyysin apua projektiini. Aluksi oikeaa sävyä ei meinannut löytyä, mutta sitten Diorin pisteen myyjä muisteli, että kesän meikkimallistossa voisi olla oikea sävy. Testeri löytyi pitkän kaivelun jälkeen laatikosta ja olin myyty samoin tein. Paitsi vaan, ettei tätä testerikappaletta voitu myydä, ja kaikki oikeat myyntikappaleet oli ostettu jo alelaarista ajat sitten.

Harmittelin tilannetta, mutta eipä se ollut noin vain ohi. Sokoksen myyjät tekivät nimittäin kaksin voimin hirveästi töitä yhden ripsarini eteen! He tarkistivat koko Suomen Sokosten saldot, ja lopulta varasivat tuotteen minulle Jyväskylään, josta siskoni haki sen. En voinut kun ihmetellä, että he todella jaksoivat melkein puoli tuntia tehdä töitä yhden ripsivärin eteen. Kiitos hirveästi!

Ripsarin pariksi löysin vielä Kicksin alehykkyatä Make Up Storen violetin rajauskynän, ja nyt meikki on mielestäni aika kiva. Paitsi mustissa ripsissäni tuo ripsarari ei luonnollisesti näy yhtä hyvin kuin vaaleissa näkyisi, joten mietin, myydäänköhään missään valkeaa vedenkestävää ripsipohjustusainetta.

Koko tämän pitkän ripsiväriselosteluksen pohjalla on se, että kosmetiikka liittyy syksyyni muutenkin. Olen nimittäin mukana syyskuun LivBoxin, bloggaajaboxissa niin, että olen valinnut laatikon sisään yhden oman kosmetiikkasuosikkini. LivBoxihan on meille tuttu jo aikaisemminkin, mutta nyt oli mahtavaa päästä vaikuttamaan aivan tuon laatikon sisältöönkin. Varsinkin, kun mukana on iso liuta ihania bloggaajamimmejä. Mm. meidän oma Malena, Nuden Erika ja vaikka kuka muu!

Kuka muu on kesällä kokeillut meikissä jotain aivan uutta? Niin ja osaatteko arvata, mikä on minun LivBox-tuotteeni. Vinkit voit kurkata täältä.

Kivaa viikonloppua!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

Laura
6/5 | 

Onpa onnistunut kokeilu :) Itse rohkenen aina ja vain siihen samaan eli nestemäiseen mustaan eyelineriin. Mikähän väri mätsäisi sini-harmaisiin silmiin jos joskus uskaltaisin irroitella?! Ja wau nuo ripset! Nehän on hirmuisen pitkät, jos ajattelee että vasta jätit pidennykset pois! Minähän mietin myös pidennyksistä luopumista mutta onneksi allergiat ja kutinat johtuivat aivan muusta kuin näistä ja saan (toistaiseksi) ripseni vielä pitää :)

Helmi83
7/5 | 

Tää lila silmämeikki juttu oli kiva idea. Itselläkin vihreää silmissä mitä olisi kiva oppia korostamaan. Kiitos ideasta ja vaivannäöstä kun metsästit meikkejä. Huikeita myyjiäkin oli. ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat