Moikka!

Tiedätte kyllä Vimma-vimmani. Keväällä myyntiin tulevan uuden Vimma-kuosin, Vie minut kaukaisiin maihin, on suunnitellut Linda Linko. Tarina sen takana on ihana:

"Vie minut kaukaisiin maihin -printti syntyi kaipuusta paikkaan, missä ei enään tarvitse etsiä mitään. I have found it.
Se syntyi myös muistosta, jossa istun vanhan kuplavolkkarin takapenkillä. Vanhat, rispaantuneet, istuimet on päällystetty kankaalla, joka tuo pienen Lindan mieleen sirkuksen. 
Äitinikin ihastui kankaaseen ja etsi sen valmistajan käsiinsä, sekä ompeli siitä pikku-Lindalle housut ja paidan. Vaatteista tuli heti lempparit!
Tämä muisto mielessäni aloin työstämään printtiä yhdistelemällä värejä ja minulle mieluisia, erilaisia ja vähän outojakin elementtejä toisiinsa. Jotka yllättäen, jollain kummallisella tavalla, sulautuivatkin yhteen.
Luonnostellessani mieli haikaili jonnekin, missä on ikuinen kesä. Yleensä vietän talvet Väli-Amerikassa, mutta tänä vuonna jouduin jäämään Suomeen. Kun olen Suomessa, kaipaan aaltoja, tulivuoria ja surffaamista. Kun olen poissa, kaipaan piirtämistä sekä Helsingin suomaa keskittymistä. 
Koti on minulle siellä, missä mieli ei ole hukassa, siellä minne tiedän heti kuuluvani."

B5
B5
B8
B8
B10
B10

  

B19
B19

 

 

B22
B22

 

B23
B23
B17
B17

Sytyttääkö? Onhan tämä aivan erilainen kuin tutut palmikot ja kärpäset. Vähänkö virkistävää, että uskalletaan mennä näin erilaiselle reitille kun missä vielä talvikaudella oltiin. Rakastan sitä, kun on rohkeutta tehdä uutta, ottaa riskejä ja unohdetaan varman päälle vetäminen. Palmikkomanian keskellä moni olisi nimittäin vain jatkanut hyväksihavaitulla linjalla. Tylsäsi! Tämä uudestisyntymisen into taitaa olla Vimman voima.

-Karkki-

*Kuvat: Vimma

 

Kommentit (4)

6/4 | 

Munkin lemppari kesäkurpitsa on punos. Tosin epäilen sen toimivuutta mineillä. Näen jo sen uivan keittolautasella ja kumarrellessa hiekkaisen mutavelleissä. Haluan paidan itelleni!

Karoliina Sallinen
7/4 | 

Kesäkurpitsa!! Mä niin rakastan tätä valmista tekstinsyöttöä :D Kesäkuoseista siis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat