Moikkis!

Vimma_4
Vimma_4
Vimma_2
Vimma_2
pollotee
pollotee
raitaleggarit
raitaleggarit
vimma_merja_yeung-1666
vimma_merja_yeung-1666

Olimme Eepin ja F:n kanssa joulukuussa Senaatintorilla joulukadunavajaisissa, kun päädyimme lämmittelemään pikkuiseen pop up –myymälään, josta sai kuumaa glögiä, ja jossa oli kiva tunnelma.

Hetken katseltua ympärillemme selvisi, että lämpimän sisäilman lisäksi liike oli muutenkin kiinnostava. Sehän oli täynnä ihania, aivan uudennäköisiä, lastenvaatteita.

Kyseessä oli Vimma, uusi suomalainen lastenvaatemerkki. Sellainen, joka sai hypen aikaiseksi muutamassa kuukaudessa.

Jos nimittäin joulukadunavajaisissa Vimman tavaramerkki, jo klassikkoaineksia omaava palmikkokuosi oli minulle vielä tuntematon, olen muutaman viime kuukauden aikana törmännyt siihen jo niinkin monessa lehdessä, blogissa ja livekäytössä, ettei uskoisi printin tarinan olevan niinkin tuore.

F on päässyt blogilahjan kautta kokeilemaan Vimman palmikoita ja pöllöpaitaa, ja taidamme tällä kertaa – kerrankin – olla F:n kanssa molemmat sitä mieltä, että kyseessä on ihana merkki. Kaunis kuvio yhdistettynä pumpulinpehmeään materiaaliin sopii päälle milloin vain. Vaikkapa tuohon hederikuvaan yllä, jos ette ole vielä huomanneet, että F on siinä vimmaisissa palmikoissa.

Olen valtavan iloinen, että markkinoille on muutaman viime vuoden aikana tullut mahtava liuta kotimaisia lastenvaateyrittäjiä. Hyvä te!

Mitäs mieltä te olette Vimmasta? Sykähdyttääkö? Oletteko kenties jo testanneet?

-Talvilomalais-Karkki-

Kuvat: Vimma

 

Kommentit (8)

asilah
9/8 | 

Noi kärpäset on kyllä ihanan kamalat :)

Karkki
10/8 | 

Niin on :D varsinkin, kun pohjaväri on tuollainen ysäripersikka! Mii laikii!

11/8 | 

Muhun ei oikein iske mustavalkoisuus muutenkaan, joten ei myöskään palmikot. Voisin itselläni nähdä tuota kuosia kyllä, mutta lapsellani en. Ehkä luen liikaa trendiblogeja kun tääkin kuosi tuli vähän yliannostuksena heti, me mennään uusista merkeistä Mainiolla :)

Karoliina Sallinen
13/8 | 

Mainio on kyllä mainio, myöskin! Blogien lukemisen ihanuus on se, että voi bongata jotain kivaa. Se on tosin myös kirous: Kiva näkyy sitten usein jo liiaksi. Itseäni tämä palmikkosetti kiehtoo. Kun keväällä Vimmalta tule naistentuotteita, toivon todella, että palmikkoleggareita löytyy myös omassa koossani.

Elina
14/8 | 

Onpa kivoja! Harmi vaan, että kärpäspaitaa ei ole muissa väreissä. Ei oikein pojalle mene :)

Karoliina Sallinen
15/8 | 

Semmoinen musta-valkoinen olisi kiva :) Vinkki vaan Vimmalle seuraavaa kautta varten!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat