Viimeisen lomapäivän ilta meneillään täällä Espanjassa. Eilen oli pilvinen päivä, joten emme olleet poikkeuksellisesti altailla juuri yhtään. Käytiin keskustassa kävelyllä pitkin rantaa, syötiin rantaravintolassa ja hengailtiin sisällä tehden vähän töitä ja kuunnellen/lukien kirjoja. 

Tänään heräsimme loman lämpimimpään aamuun. Mä sain nukkua vuorostani pitkään, kun A ja F olivat kattaneet aamupalan parvekkeelle. Vitsi rakastan näitä etelän appelsiineja, joista saa ihanaa tuorepuristettua mehua. Pakko alkaa mehustella taas pitkän tauon jälkeen kotonakin! Kun muutimme Tamperelle, teimme mehua joka päivä varmasti vuoden putkeen. Sitten yksi lingon osa hajosi ja mehustaminen jäi siihen. Sinäänsä hölmöä, koska rakastetaan koko sakki mehuja ja kaiken lisäksi koneen varaosiakin on saatavilla. 

Tänään olemme pakkailleet, pesseet pyykkiä (ihana tulla kotiin niin, ettei ole matkalaukut täynnä pestävää!) ja maanneet altailla. F on uinut taas ainakin kolme tuntia. Äsken kävimme pitsalla ja jääkappi tyhjennettiin aamuyön eväsleipiin.

Avasin muutama tunti sitten ensi kerran työkalenterin. Siellä näytti olevan tapaaminen ensi viikon jokaiselle päivälle, mutta nyt tuntuu, että pitkän ja rankan kevään jälkeen kaikkiin hommiin on taas paremmin virtaa. Loma on todella tehnyt tehtäväänsä!

Nyt pitää kömpiä jo sänkyyn. Taksi tulee hakemaan meitä 4.00 ja sitä ennen pitäisi saada nukuttua edes vähäsen. Kaipaan kyllä tavallaan jo omaan sänkyyn ja tuttuihin kuvioihin. (Lunta tosin en kaipaa. Toivottavasti se on jo sulanut.)

-Karoliina-

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat