OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä inventoin muuton yhteydessä kesällä 2013 kirjahyllyni niin, että luovuin 2/3 kirjoistani. Mä rakastan kirjoja, mutta en rakasta sitä, kuinka ne pölyttyvät kaapeissa ja vievät hirveästi tilaa.

Tiedän, että aika moni kirjatoukka painii saman ongelman kanssa : Olisi ihana päästä käsiksi uutuuskirjoihin, mutta kotia ei haluaisi tukkia ihan kaikilla uutuuksilla, vaikka ne kaikkein lemppareimmat kirjat onkin saatava aina myös kovakantisina versioina. Siksipä minusta onkin ihana esitellä teille nyt ratkaisu kirjapulmaan.

Fabula on palvelu, ikään kuin kirjojen Spotify, jonka ansioisa kännykässäni on aina uusia ja taas uusia kirjoja luettavana. Fabula-app ladataan puhelimeen tai tablettiin, ja sen jälkeen e-kirjojen lukeminen onnistuu samoin tein. Tällä hetkellää Fabulasta löytyy 700 suomenkielistä kirjaa, mutta uusia kirjoja tulee lisää viikottain peräti viisikymmentä. Fabulasta löytyy kirjoja 22 eri kustantamolta ja sadoilta kirjailijoilta. Minua kiinnostaa tällä hetkellä eniten Fabulan valikoimassa Jarkko Sipilän Valepoliisi, Kari Hotakaisen Henkireikä ja Alan Bradleyn Piiraan maku makea, sekä Kuolema ei ole lastenleikkiä.

Fabulamainen lahja ehtii vielä pukinkonttiin, eikä se tuki kuusenalusta, saati kaappeja myöhemmin! Täältä linkistä pääset tilaamaan Fabula-paketin todella edullisesti (3kk 26,99e / 6kk 47,59e / 12kk 83,99e). TipTap tilaamaan!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (4)

KaisaM
5/4 | 

Tää on joulun siistein juttu ainakin minulle. Sydämelliset kiitokset!

hop
7/4 | 

Minusta kirjoissa parasta on se itse kirja. Siis se, että poistutaan ruudun äärestä sen tuottaman keinovalon katveesta, kääriydytään peittoon ja uppoudutaan muihin maailmoihin rapisevia sivuja käännellen. En ymmärrä, miksi e-kirjoista on tullut niin suosittuja, vaikka siinä pyyhitään kirjojen paras ominaisuus pois! Toki kirjojen valmistaminen ja säilyttäminen lisää materiaa ja vie tilaa, mutta aito kirja on aina aito. Ja kirjasto on kätevä tapa saada oikea kirja käsiin viemättä säilytystilaa. Ruutua tulee tapitettua ihan tarpeeksi ilmankin, kirjat mulle siis perinteisinä jatkossakin :)

8/4 | 

Mäkin luulin, että en pidä kännykkäkirjasta, mutta toisin kävi. Ihanaa, kun kännyn taustavalon voi säätää niin himmeäksi, että vieruskaveri voi nukkua jo vieressä ilman häiriöitä. Niim ja puhelin ei paina, kuten kirja!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat