20140124-150925.jpg
20140124-150925.jpg
20140124-150901.jpg
20140124-150901.jpg
20140124-150635.jpg
20140124-150635.jpg

Terkkuja paljon parjaamastani junasta. Kivaahan täällä on! Eväät hyvät, meisinkin hyvä. Hinta rasvainen. Aika perus.

Me lähdimme F:n kanssa junamatkaan ensimmäisen kerran niin, ettemme ottaneet laisinkaan mukaan vaunuja tai rattaita. Vaunut ovat olleet mukana viimeisen vuoden oikeastaan vain kahdesta syystä (F siis jaksaa kyllä jo kävellä pidempiäkin matkoja).

Ensinnäkin ihaniin Brio Ponyihin on voinut kätsysti pakata paljonkin kampetta. Istuinosan alle on mahtunut SkipHopin pöllömatkis, ja työntoaisaankin on voinut laittaa tavaroita roikkumaan.

Toisekseen olen ajatellut, että rattaat ovat osa junamatkaamisen turvallisuutta. Kun F istuu rattaissa, hän ei niin helposti pääsee karkaamaan laiturialueella :)

Eilen pakatessani kuitenkin ajattelin, että emmeköhän selviä jo sen verta pienellä määrällä kamaa, ettei pariksi yöksi matkalaukkua tarvita. Toisekseen: Rattaiden kanssa liikkuminen on aina vähän jähmeämpää kuin ilman. Junassa pitää etisä niille säilytyspaikka, ja laiturialueella on matkattava hissillä (jossa haisee AINA virtsa!).

Minun perus-Kånkeniini tuli kaikki vaatteet, iPad, kauneus-, lääke-  ja hygieniajutut, sekä suurimmat ja painavimmat eväät. F:n mini-Kånkeniin, jonka hän sai kummitädiltään joululahjaksi, pakattiin myös kaikkea todella tarpeellista: Barbiet, Sylvanian Families -eläimet, värityskirja, kynät, Uno-pelikortit, keksit, pillimehut ja Minni Hiiri.

Vaikka koko viikonlopun kampeet saimmekin juuri ja juuri sullottua mukaan, olisi nyt haussa jokin hieman isompi viikonloppureppu tai minikokoinen rinkka.

Vaikka tiedänkin kettureppuilun olevan aina teiniä, en voi sille mitään, että ne miellyttävät silmääni. Siksipä olenkin katsellut seuraavia ihanuuksia: Kahta erikokoista matkareppua, mega-Kånkenia ja retrorinkkaa.

k2
k2
k1
k1
k3
k3
k4
k4

Onko teillä kokemuksia mistään edellisistä? Vai suositteletteko jotain muuta selässä kannettavaa viikonloppukassia? Hinta maksimissaan 150e.

Ihanaa viikonloppua!

-Karkki-

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat