Meillä on takana kiva viikonloppu. Ollaan viety taas miehen kanssa eteenpäin pakkaamisprojektia (ja kyllä, sellaiset jutut on musta kivaa), käyty sekä 3-vuotissynttäreillä, että rippijuhlissa, ajettu satoja kilometrejä vauvojen kanssa melkein onnistuneesti sekä kokattu salaattia ja hampparia. Niin ja syöty anopilla, tavattu muita vauvoja, shoppailtu Iittalan outletissä ja etsitty Pinterestistä kuvia wc:n tasoa varten.

Mä olen yrittänyt riipiä kaapista päälleni jotain juhlatamineita, koska pakkaamisinnossani olen laittanut suurimman osan jo laatikoihin. Olen meikannut pitkästä aikaa ja poistanut tahroja vaatteista onnistuneesti. 

Olen herännyt öisin parahduksiin 20-30 kertaa, mutta saanut toisaalta nukkua aamuisin hieman pidempään. Viisaammat sanovat, että heräilyn syynä on hampaidenteko. Meitä jo vähän naurattaa: Vauvoilla on ollut kaksi hammasta varmasti jo kaksi kuukautta, mutta ei merkkejäkään uusista. Kauan he tekevät, jos nyt tekevät. 

Olen lukenut iltaisin pitkästä aikaa ihan oikeaa  kirjaa. Kuunnellut äänikirjoja olen aina, mutta paperikirjaa en muista, milloin. On ihanaa rapistella iltaisin kirjan sivuja otsalampun valossa. Alkaa nukuttaa ihanasti. 

Olen todennut, että omistan ehkä maksimissaan kolme t-paitaa. Yhden sellaisen, jota kehtaa pitää enää julkisilla paikoilla. Harmittelen, kun pilasin ihanan Voglian t-paidan, kun iskin sen vahingossa liian kuumaan pesuun. Naurattaa, kun tyttöjen nostamisesta kasvanut haukkarini ei enää mahdu lempi-Nansooni. 

Ostin kaksi lyhythihaista paitaa. Toisen Zarasta, toisen Monkista. Vähän kaduttaa jo nyt se Monki. Oli tekokuitua, vaikkakin ihan minunnäköiseni. 

Syksyksi on luvattu hirveä määrä juhlia. Mietin, alkaisinko käyttää enemmän vaatteiden lainauspalveluita. T-paitakeissi osoitti sen, että ahdistun, jos en voi miettiä ostoksia nykyisin tarkkaan. Harmittaa rahanmeno, kaappien liikatäyttö ja vastuuton ostaminen. Lainatessa saisi ilon pukeutua johonkin uuteen, mutta saisi karsittua kaikki ostamisen haittatekijät. Tosin harmittaako rahanmeno, joka ei edes kartuta "omaisuutta"? Pitäisi ajatella lainauskin palveluna ja yritystoiminnan tukemisena. 

Kerran kysytte kuitenkin. Salaatissa on Baby pinaatti -pohja, kypsentämätöntä kukkakaalia, kevätsipulia, herneenversoja, grillattua kanaa, ituja ja pastaa, johon on sekoitettu Lidlin tuorepestoa.

Kivaa sunnuntaita! 

-Karoliina-

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat