P2222605.JPG
P2222605.JPG

P2222608.JPG
P2222608.JPG

Tämä on SE HERKKU, josta olen puhunut. Herkkupäivän ehdoton kingi! Tavallaanhan tätä voisi juoda muulloinkin välipalaksi tai esimerkiksi aamulla ennen treeniä, mutta olen halunnut säästellä tätä spesiaalien hetkien herkutteluihin.
 

RAAKASUKLAASMOOTHIE (kaksi lasillista)

  • puolikas avokado
  • 1tl kookosöljyä
  • 2dl manteli- tai kookosmaitoa
  • banaani
  • kourallinen pähkinöitä
  • 3 tl raakakaakaojauhetta

Herkullista lauantaita! Minä vein F:n eilen hiihtoloman viettoon jo Keski-Suomeen. Itse palasin vielä viikonlopuksi Tampereelle, mutta suuntaan mummolaan myös jo huomenna. Tänään olisi luvassa ainakin Uhana Designen ystikset (jonne pitäisi lähteä jonottamaan varmaan aivan nyt) ja A:n ystävän synttärikemut. 

-Karoliina-

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Mistä tuota raakasuklaajauhetta saa? Vai tarkoittaako se raakakaakaojauhetta? Resepti kuulostaa hyvältä! :)

Vierailija
6/4 | 

Reseptissä lukee raakakaakaojauhetta. :)

Karoliina Sallinen
8/4 | 

Jepulis :) Kiitos ekalle kommentoijalle <3 Mulla tosiaan oli väärä nimike tuolla ohjeessa (eli raakasuklaajauhe). Mutta nyt siis korjattu. Kiitos tarkkanäköisyydestä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016