OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä oli must have -ostos Hankasalmelta keväällä samoihin aikoihin, kun suunnittelin uuden kotimme sisustusta. Itse asiassa, koko kartta - joka koristaa nyt eteiskäytäväämme - toimi koko kodin väripalettina ja innoittajana.

TUOTE Sydamerika -kartta
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA 63 euroa (jos muistan oikein)
KÄYTTÖKOHDE Eteisen seinälle
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET -
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Sisustustuotehan ei koskaan ole "tarve". Mutta olen iloinen, että löysin tämän kartan. Tuntuu, kun se olisi ollut juuri minua ja uutta kotia varten. Vähän kun uuden kodin punainen lanka.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 3/5

-Karoliina-

Kommentit (7)

10/7 | 

Tosi hyvä löytö! Hienot ovat myös nuo edellisen postauksen kengät. Kirppislöydöt on ihan parhaita.

Hilma
12/7 | 

Voisitko tehdä postauksen liikunta- ja ravinto tottumuksistasi. Eli miten liikut ja kuinka usein ja mitä ruokavalioosi kuuluu? Oletko koskaan joutunut seuraamaan painoasi?

Lila
14/7 | 

Hei! Osaatko opettajana sanoa, onko 70-luvun "uuni tuoreista" englannin kielen koulukirjoista iloa tai jonkinlaista käyttöhyötyä? Tällaisia löytyi pari laatikollista mökkisiivouksen yhteydessä. Kirjat siis täysin käyttämättömiä ja priima kuntoisia. Onkohan olemassa jotain vanhojen koulutarvikkeiden kirppistä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat