P2240375.JPG
P2240375.JPG

takki2.jpg
takki2.jpg

P2240371.JPG
P2240371.JPG

takki.jpg
takki.jpg

Käsi ylös, kuka vanhoista lukijoistani muistaa vielä vanhan postaussarjani: Viikon kirppislöydöt! Minähän olin ennen oikea ahkerakin kirppiksillä - lähinnä Hankasalmen Kihveli kirppiksellä - kävijä. Nyt en ole aikoihin käynyt Hankasalmella niin, että Kihveli kirppis olisi ollut auki, joten second hand -löytöjenkin metsästäminen on jäänyt. 

Nettikirppistelijänä olen huono. En jaksa sitä YV-AV-jono -rumbaa. Mutta tämän kuvissa olevan vaaleanpunaisen takin sentään nappasin, olisikohan ollut Kallio kierrättää -ryhmästä, pari viikkoa sitten. Ja sen jälkeen en ole muuta pitänytkään. Näille pakkasille takki on vielä liian ohut, mutta kun alle laittaa untuvatakin ja -liivin, toimii vaaleanpunainen unelma myös talvella. Hintaa takilla oli 15 euroa. 

-Karoliina-

takki, second hand (Gina Tricot) // pipo, H&M // huppari, Kooma // farkut, Vila // kengät, Timberland 

Lue myös:

Vinkki vilukissoille: Talven paras ostos!

Naiseus ja minä. Niin ja pari finniä. 

Hyvän mielen KonMari kateissa? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat