OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TUOTE Metallinen tarjoilulautanen
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA 1e
KÄYTTÖKOHDE Vaikkapa brunssipöytään leivänpäällisille
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Normaali pesu tiskiaineella
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Meiltä onkin puuttunut leikkele/kasvistarjoilulautanen, joten tämä oli taas sarjassamme löydöt "en tiennyt tarvitsevani, mutta nyt tiedän".
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 3/5

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

1/4 | 

Ha haa, vitsi tuollaiset löydöt on juuri parhaita. En tiennyt tarvitsevani, mutta tarvitsin kuitenkin :D Itsekin paljon kirpiksiä kiertelevänä on tullut tehtyä vaikka minkälaista löytöä vuosien varrella.

Maria
2/4 | 

Minulla on muutama saman sarjan vati, erikokoisia. Vanhemmiltani perittyjä. Käytän esim. jolupöydässä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu