OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oi että. Oltiin tyttöporukalla torstaina brunssitunnelmissa, kun eksyimme kesken herkuttelun Frankly My Deariin. Ja siellähän ne odottiva minua, maailman söpöimmät nahkakengät.

TUOTE Mauro Leone -nahkakengät
OSTOPAIKKA Frankly My Dear-second hand -liike
HINTA 30e, koska olivat -50%  pöydällä
KÄYTTÖKOHDE Mekkojen kanssa särmäksi
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET -
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Olen kauan etsinyt kenkiä, jotka toisivat tyttömäisiin mekkoihin särmää. Luulen, että löysin nyt juuri sellaiset! Ja nuo kenkien "tuuletusaukot" ovat minusta aivan ihanat.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 5/5

-Karoliina-

Kommentit (3)

4/3 | 

Siis mä niin voisin nähdä noi jossain turistirysässä 199 euron hintalapun kanssa näyteikkunassa killumassa :D kirpparit on best <3

5/3 | 

Myyjä sanoi, että näiden hinta on uutena sen 200e. Alkuperäinen hinta second handinäkin oli 60, mutta olivat nyt -50% alessa :)

6/3 | 

Ihanat kengät kyllä :) Pitäisi varmaan itsekin joskus kiertää kirpputoreja, mutta ei vaan ole se juttu itselle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat