P1011023 (1).JPG
P1011023 (1).JPG

P1011026 (1).JPG
P1011026 (1).JPG

Olen huomannut, että täällä Tampereella olen ollut aktiivisempi nettikirppisten suhteen kuin Helsingissä. Uskon sen johtuvan siitä, että ensinnäkin asumme täällä enemmän ytimessä kuin Helsingissä, joten tuotteiden nouto on helppo sopia ihan kotikulmille. Toisekseen netissä liikkuu vähän vähemmän tavaraa: Ei tule runsaudenpula. Tällä viikolla olen ostanut netistä kaksi paitaa ja ihanan pöydän (siitä lisää myöhemmin). Mutta nyt siis paita-asiaa.

TUOTE
Neule

OSTOPAIKKA 
Tampereen Facebook-kirpputori

HINTA 
3e

KÄYTTÖKOHDE
Perusneuleeksi

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET
Pesu pyykkikoneessa.

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA
Minä tykkään perusvaatteissa, joissa on juju. Tässä se juttu oli tuo pupu. Jos neule on vielä mukava päällä, uskon, että tulen pitämään tätä kauan. Huono puoli neuleessa on pieni nukkaisuus. 

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE
3/5

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat