OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TUOTE: Nukkumatti-pehmolelu
OSTOPAIKKA: KihveliKirppis/ Hankasalmi
HINTA: 1e
KÄYTTÖKOHDE: F:n sänkyyn ripustettuna. Vartioimassa unta.
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET: Koska pelkään kaikenmaailman ötököitö --> Nukkumatti pakastimeen muovipussissa vuorokaudeksi.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA: Eihän tällä mitään varsinaisesti tee, mutta tuotteen retroarvo lämmittää näin 80-90-luvun lapsen mieltä.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE: 3/5

-Karoliina-

Kommentit (6)

piatta
7/6 | 

Löysin kerran samaiselta kirppikseltä kirjan, mitä mummo aina luki meille kun olimme pieniä. Hänellä ei ollut mitään leluja eikä muota kirjoja kun se yksi "Satu Omenaukosta ja Omena-akasta". Ostin sen kotiin kanssa eurolla ja se on kaapin kätkössä säilössä niin kauan että pojat osaavat käsitellä kirjoja niin hyvin ettei repeä. Tokihan ollaan luettu se yhdessä jo monesti.

H
9/6 | 

Hei kuinka mahtavaa kuulla että joku muukin pakastaa näitä kirppislöytöjä, en ole ainoa!! ;D Ei mulla muuta! Terv.Ötökköfobia Ps. Hienot noi lyhyemmät hiukset, raikkaat!

Karoliina/ Kolmistaan
10/6 | 

Tämä ludekeskustelu on tehnyt musta vielä vainoharhaisemman ;) Ja kiitos!!

H
11/6 | 

Joo ei nämä nykyään lähes jokapäiväiset ludeuutiset yhtään helpota. Tulee se mielikuva että niitä ja torakoita on kirppikset ja Kampin kauppakeskus (!) täynnä... :/ Mieluummin kyllä pakastus kuin se rumba mitä kuvaillaan!
Kiitos kivasta blogista, suht tuoreena lapsiperheenä on kivaa lukea lapsiperheestä "menevällä" otteella (olipas hölmön kuuloista) :)

Karoliina/ Kolmistaan
12/6 | 

Tervetuloa mukaan! Lapsiperhe-elämään ja blogiin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat