P8305422.JPG
P8305422.JPG

P8305426.JPG
P8305426.JPG

TUOTE

  • Lasikulho

OSTOPAIKKA

  • Tällä kertaa saantipaikka, ei ostopaikka. Sain kulhon mummoni jäämistöistä. Kukaan muu ei ollut huolinut kupposta.

HINTA

  • 0e

KÄYTTÖKOHDE

Kauan kulho pyöri meidän kaapeissa. Tein siihen joskus salaatin, mutta jotenkin kulhon väri ei oikein sopinut salaattiruokien pariksi. Kesällä meillä oli niin paljon hedelmiä, että lykkäsin ylijäämähedelmät ekaan kippoon, joka käteeni kaapista tarttui. Yllättäen kulhon ärhäkkä väri sopikin ikkunalaudalle, jossa valo pääsee kulhon läpi.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu. 

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Meidän mummolla ei ollut varsinaisesti mitään kalliita perintöesineitä. Mutta jokainen häneltä peritty tavara tai huonekalu on mulle tärkeä. Ne ovat muisto mummosta, mutta myös tarina siitä, kuinka ennen aikaa ne ihan tavallisetkin tavarat kestivät käyttöä.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • Tunne-esineelle ei voi laskea arvoa. Mutta ikkunalaudan löydettyään kulhosta on ollut paljon iloa. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat