P9275840.JPG
P9275840.JPG

P9275844.JPG
P9275844.JPG

TUOTE

  • 6 minikokoista jalkalasia ja yksi vielä pienempi snapsilasi

OSTOPAIKKA

  • Hankasalmen Aseman Kirppari

HINTA

  • 2e (6:sta lasista yhteensä) + 30 senttiä (matala lasi)

KÄYTTÖKOHDE

  • Jalkalasit lapsille hienompiin kattauksiin (ikään kuin aikuisten viinilasien tilalle). Tai sitten avec-laseiksi (jos ikinä teen hienommat kahvikuppikekkerit). Pieni yksittäinen lasi esimerkiksi kylppärin tasolle niin, että siihen saa laitettua pari lyhytvartista kukkaa koristamaan vessaa.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Jos totta puhutaan, eihän me laseja tarvita. Mutta nuo vanhat astiat kun sattuvat vaan olemaan heikkouteni. Minusta lasit olivat kauniit, vaikkakaan ei mitään kristallia. Harmittaa tosin vähän, kun olin pakannut lasit kassiin huonosti ja osaan oli tullut matkalla särö. Toisekseen tällaiset snapsilasit eivät ole käytössä mun juttu. Juon kyllä esimerkiksi konjakkia, brändiä ja fernettiä, mutta haluan juoda sen aina isosta lasista pienillä siemauksilla. Tulee jotenkin sellainen ”shottijono-olo”, jos kaataisi juoman pikkiriikkiseen snapsilasiin. Inhoan nimittäin sellaisia rapujuhlien kirkkaita napsuja.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 3/5. Lasit ihanat, mutta varsinainen todellinen tarve puuttuu.

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu