P3032657.JPG
P3032657.JPG

P3032659.JPG
P3032659.JPG

P3032651.JPG
P3032651.JPG

Muistatteko vielä Viikon kirppislöytö -sarjan? Luulin jo tämän osan blogia kuolleeksi ja kuopatuksi, mutta koska löysin hiihtolomalta Hankasalmelta näin ihanan vadin, piti taas pistä kirppistelypostaus taas pystyyn.

  • TUOTE: (salaatti)vati
  • OSTOPAIKKA: Hankasalmen Aseman Kirppari
  • HINTA: 1,5e
  • KÄYTTÖKOHDE: Salaattien tarjouluastiaksi
  • KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET: Pesu (koneeseen tosin en uskaltanut laittaa, kun en ole oikein varma materiaalista).
  • ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA: Varmasti hyvä. Olen etsinyt tällaista laakeaa salaattivatia kaikkien niiden syvempien kulhojen pariksi. Parhaat olen tähän asti löytänyt Indiskasta, mutta yhtään en ole silti vielä ostanut. Vaikkei tämä kirppisvati nyt ole sitä ihanaa valko-sinisävyä, jota olen hakenut, on se silti minusta kaunis ja toimiva.
  • OSTOKSEN HINTA-LAATU: 4/5, koska kaunis ja toimiva, mutta väri ei vielä täysi kymppi.

Kivaa lauantaita! Teidän kannustuksesta sain lopulta varattua eilen itselleni ihan oikean astmalääkärin ajan ja lääkitys laitettiin sitä osin uuteen reilaan. Joten jos tämä olo - myös pidemmällä tähtäimellä - alkaisi tästä kohentua. 

-Karoliina-

Asu: paita, PURA (kotimainen tekstiili)*

*saatu

 

Kommentit (11)

Ihmeituhippi
12/11 | 

Vati on kaunis, mutta täytyy myös kysäistä mitä kaikkea olet laittanut salaattiin? Näyttää herkulliselta!

Karoliina Sallinen
13/11 | 

Mitähän tuossa oli? Salaattia, pinaattia, herneen versoja, granaattiomenaa, paahdettuja pinjansiemeniä, mozzarellaa nyt ainakin :)

Taavetti
14/11 | 

Kannattaa kuitenkin tarkistaa, että vati on tarkoitettu elintarvikkeille. Jos esim. itsetehty tai ulkomaan tuliainen, niin saattaa olla pelkästään koriste-esine, jolloin ei sovellu salaattikulhoksi.

Vierailija
15/11 | 

Hyi oikeasti samaa mieltä. Varsinkin käytettynä kun on ostettu, mistä tiedät mitä edellinen omistaja on siinä pitänyt? Jos on ollut vaikka kissan vessana? Tai jalkakylpyastiana :D Vielä tuollaisia uriakin reunassa, mihin on voinut pinttyä vaikka mitä...

Vierailija
16/11 | 

No just. Kissan vessana :)
en tiedä mimmosia ne teillä on mutta meillä päin erilaisia. Tuolle linjalle jos lähtee niin mitään astiaa ei voi ostaa kirpparilta. Kunnon liotus ja pesuainepesu niin kyllä käy. Koska kissanvessana tämmöistä oikeesti ei ole pidetty ;)

Karoliina Sallinen
18/11 | 

Edellisiin:

On ihan totta, että 100% varma kirppiskamojen alkuperästä ei voi olla. Mutta jos niin ajattelisi, ei voisi ostaa mitään kirpparilta :)

Vierailija
19/11 | 

Lisään vielä edelliseen kommenttiini että lasitettujahan nämä on kuitenkin.

Taavetti
20/11 | 

Lasituksissakin on aika suuria eroja, on koriste-esineitä ja sitten on oikeasti elintarvikkeille tarkoitettuja. Rasvaiset, kuumat tai happamat elintarvikkeet saattavat irrottaa jopa tavallisesta lastitteesta myrkkyjä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat