IMG_8126
IMG_8126
TUOTE Raitapaita, Marimekko
OSTOPAIKKA Kallion Puistokirppis goes Diakonissalaitos
HINTA 4e
KÄYTTÖKOHDE Karoliinalle
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Normaali pesu 40 asteessa
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Paidan kunto on erinomainen. Aivan uutta vastaava. Olen käyttänyt paitaa kesän ja syksyn aikana todella paljon. Ainoa miinus on paidan väri. 5/5-pisteet olisi saanut samainen paita musta-valkoisena. (Niin ja osin se nolottaa, että minä, jonka ei pitänyt KOSKAAN käyttää Marimekon vaatteita, on ihan hurahtanut nyt erityisesti raitoihin. Enpä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että pukeudun joku päivä opettajauniformuinhokkiini, raitapaitaan. Ja vieläpä vapaaehtoisesti.)
 4/5

Kivaa lauantai-iltaa!
-Karoliina-

Kommentit (19)

Jonna (Hippusellinen unelmia)
22/19 | 

Kiva kirppislöytö! Toi Marimekon raitapaita on sellainen jokaisen päiväkodin tädinkin vakiopaita :D

anni
24/19 | 

Kiva paita, mutta onko tää joku vanha kuva? Eihän sulla noin pitkät hiukset oo. Etkö leikannut niitä vähän aikaa sitten reilusti?

25/19 | 

Ihana, mä huolisin just ton valkopunaraitaisen paidan :) pitää töllötellä lisää huuto.nettiä :)

Veera
27/19 | 

Tarkista vielä se pesuohje. Marimekon raidat viihtyvät yleensä parhaiten 60 asteessa.

28/19 | 

Itse pesen melkein kaikki 60 asteen vaatteet aina 40 asteessa. Tuntuu turhalle kuluttaa vaatetta ja energiaa, jos siihen ei ole varsinaisesti tarvetta...Mutta voiko alhaisempi lämpötila tehdä vaatteelle huonoa?

Maria
29/19 | 

Voi! Olen pilannut pari Marimekon vanhemman tuotannon paitaa pesemällä ne ekologisesti neljässäkympissä. Värit levähti ja valkoisesta ei enää saanut valkoista millään. Mutta raitapaidoissa ei mun mielestä tota ilmiötä ole ollut... mutta ainakin niitä pilkullisia, olisiko ollut Lantti, kannattaa pestä vaan 60 asteessa.

Essi
30/19 | 

Kivalta näyttää punainenkin, se on niin raikas! :) Noiden housujen kans ihanan rento, mistä nuo housut muuten on? :)

Daniella
31/19 | 

Joissain tapauksissa esim. värin säilyminen nimenomaan vaatii kovemman lämpötilan. Viisammat hoi, eikä näin? Mutta olen huomannut, että värinkerääjäliina auttaa myös värien säilymisessä (vai olenko placebo vaikutuksen alainen?). Mä en ihan hirveästi lajittele lämpötilojen mukaan, perusvaatteet pesen 40:ssä (jos ei vaadi jopa alhaisempaa), vaikka saisi korkeammassa. Muuten tulisi pestyä aivan liian vajaita koneellisia. Mutta tämäkin taas riippuu, kun oli vauva talossa, tuli enemmän kakkapyykkiä 60-vaatteita, niin silloin eri juttu.

Annie
35/19 | 

Hei kaunotar, näytät joka kuvassa aina niin ihanalta! Hymy, kapeat kasvot, kauniit silmät ja tyylikkäät hiukset lumoaa joka kerta! Fanitan koko teidän perhettä, ootte uskomattoman sympaattisia, ihastuttavia, söpöjä ja positiivisia. :) oispa oma perhe-elämä joskus tulevaisuudessa samanlaista rakkaudentäyteistä, tunnetta täynnä olevaa ja aitoa! Ps. marimekon vaatteita tai mitään muutakaan 60 asteen lämpötilaa kestävää ei kannata koskaan pestä 40 asteen pesuohjelmalla, alhaiset pesulämpötilat vaan kuluttaa vaatetta. Reippaasti kuuteenkymppiin vaan sitä lämpötilaa sietävät vaatteet!

Sitruuna
37/19 | 

Hei saanko kysyä minkä kokoinen paita on? Marimekon vaatteissa koot tuntuvat heittelevän hurjasti. Voisin yrittää samanlaista metsästää, mutta kokoa arvon. :)

38/19 | 

Koko on xs. Mutta toinen Marimekon xs-raitapaita, sekin second hand, on mulle liian lyhyt. En tiedä, mistä kokoero johtuu. Onko koot muuttuneet jossain vaiheessa?!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat