OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meiltä hajosi kaksi viikkoa sitten neljä Iittalan lasia parin päivän sisällä. Koska olin jo aikaisemminkin huomannut, että meillä on aivan liian vähän juomalaseja, todistivat nuo äksidentit, että uusia pitäisi ostaa pikaisesti.

Selailin sekä Iittalan, Marimekon ja Ikean lasit, kunnes törmäsin kirpparilla näihin ihaniin laseihin. Tai äitini törmäsi, ja kiikutti niitä minulle kertoen, että hänen lapsuudenkodissaan oli ollut samaisia laseja. Ja siitä se ajatus sitten lähti :)

TUOTE Juomalaseja, 6kpl.
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA Oikeasti 2e/6kpl, mutta nyt pöydässä oli -50%, eli kaikki olivat yhteensä yhden euron.
KÄYTTÖKOHDE Arkilaseiksi (tai eihän meillä kyllä juhla-astioita ole erikseen)
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Normaali pesu astianpesukoneessa.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Yksi lasi on vähän halkeamilla reunasta, ja näitä tuskin löytyy enää lisää, joten sinänsä vähän huono ostos pitkällä tähtäimellä. Toisaalta onneksi lasien malli on klassinen, joten voisin kuvitella ne vaikkapa Ikean Diod-lasien tai Iittalan Kartio-lasien kaveriksi. Ja tarpeeseen ostaminen toki on aina hyvä juttu!
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 3/5

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (12)

13/12 | 

Meillä oli lapsuudenkodissa samaa sarjaa olevatjälkiruokakulhot.
Ja misäs se on sanottu, ettei noita enää löytyisi jostain lisää?

Laura
14/12 | 

Teet kyllä hyviä löytöjä aina Hankasalmelta! Vähän olen kateellinen noista hinnoista, Joensuussahan nämä lasit olisi kirppiksellä maksaneet varmasti 2-3e/kpl... Täällä on hinnat karanneet aivan käsistä, kaupasta saa uudet samoilla hinnoilla mitä kirppiksillä pyydetään :(

Lasista kinnostunut
15/12 | 

Hieno löytö! Lasit ovat Oiva Toikan suunnittelmaa Saana-sarjaa ja Nuutajärven Lasin valmistamia 70-luvulta. Niitä voi hyvinkin löytyä lisääkin, ainakin yksittäisiä kappaleita.

Samaa muotokieltä on Toikan suunnittelemassa Tundra-lasissa, mutta muistaakseni lasi niissä ohuempaa arkikäyttöä ajatellen.

Sarjaan löytyy myös jälkiruokakulhoja, niitä näyttäisi nopeasti katsoen olevan enemmän liikkeellä, juomalaseja on varmaankin hajonnut jokapäiväisessä käytössä. :)

16/12 | 

Teet(te) kyllä ihan mahtavia löytöjä tuolta Kihvelikirppikseltä! Pitänee laittaa paikka muistiin. Jos sitä joskus ohijunaillessa pysähtyisi. :)

Hennakoo
21/12 | 

Juu Toikkaapa hyvinkin ja mihin hintaan! :) Meillä "samaa sarjaa" Toikan tuoppeja, 0,3l ja 0,5l kokoisina kirppiksiltä myös bongailtu halvalla. Äitini just viimeks täällä ollessaan muisteli, kuinka hänen nuoruudessaan juotiin samanlaisista tuopeista kaljaa lähikuppilassa.

Raitasukka
22/12 | 

Meillä menee Iittalan Kartio-laseja ihan koko ajan rikki, eivät kestä arkikäytössä yhtään. Pitää varmaan ostaa kirppikselta jotain vanhoja parempia. Hienot!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat